lonvard#6256
Egyetértek, amit most láttunk belőle, az visszalépés, azt gondolhatnánk, hogy egy jó külsőt csak nem csesznek el, de azt is elcseszik, a belső tervezés meg mindig szorongásra ad okot. A cockpit csak remélem, hogy azért olyan amilyen, mert tervezés alatt áll, szóval én nem szeretnék constellation cockpitot. Ha a felső fedélzet az kilátós, akkor a pilótafülke rész az legyen már normálisan megcsinálva, és ne az a függő székes cucc legyen, mer az spórolás. Ne a carrackon spóroljanak már, hát olyan szép belsőket tudnak tervezni. Még sokminden változhat, pl. remélem a billiárdasztal opcionális lesz, mer nekem ne akarják megszabni, hogy mit rakjak az úgymond rekreációs szobába, és nem akarok egy mocsok nagy asztalt oda. A társalgó rész az tök jó, a fekvőhelység is oké. A fehér szín nem tetszik belülre, de csak lehet majd színezni. Érezhetően kb. semmi nincs kész belőle, mert nem nagyon mutattak belőle dolgokat, csak elsétáltunk a "mentőcsónakig". Ami nekem nagyon tetszik egyébként. Carrackban most az egyetlen ami tetszik, az a hozzá készített kisűrhajó. :)
Egyébként meg nem érdekel, mer úgy is caterrel leszek, amíg nem csinálnak nekem egy tisztességes, közepes méretű hajót, amit sajátomnak érezhetek. :PP Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.24. 13:31:02