7978
-
Nomad90Hun #6218 Lehet. Egyelőre belenéztem megint, most épp nem voltak olyan furcsaságok mint korábban. Csak ami feltúrt agyilag, hogy felvettem 1 küldit amiben ilyen lehallgató műholdakat szét kell lőni (skimmereket), és 3x egymás után meg akartam csinálni, elsőre sikerült, de ami feltúrt agyilag, hogy állandóan nekirepülök a dögöknek, és a 3-ik vagy 4-ik kocc után vége a hajónak. Másik felvettem egy olyan küldit is ami hajóharc volt, hát itt vmi cirkálóknak eresztett neki a játék konkrétan megkarcolni nem tudtam őket, úgyhogy 180-as forduló spuri és hagytam a fenébe. -
#6217 Hmm megcsinálták volna már Mustang rakterét is? Régen ezért kaptak Aurorárt Mustangosok ez tuti. Mondjuk még dobozolós küldik miatt is lehet mert azt is könnyebb Aurorával csinálni. Mindegy, kaptál ideiglenesen még egy ladikot, lehet örülni :D -
Nomad90Hun #6216 Lol most nézem a felvett taskok tegnapról eltüntek, ezek szerint napi reset van, mert megint ott van a keresd meg Daymar-on az "xy" személyt küldi.
@Torzonborz
Biztos, hogy a Mustangon nincs raktér? A konzolon cargora mustang-nál 4-est ír az Aurora-ra meg csak 3-ast dunno what that is btw. raktérméret méjbi? -
Nomad90Hun #6215 Ahha.
Am elvállaltam vmi munkát, hogy 1 emberkét kéne megkeresni az egyik hold barlangjában (odafele hálistennek működött a QT), de lemenve a barlangba ott bolyongtam vagy fél órát és marhára nem találom az illető hulláját. Próbáltam rákeresni is a küldire de ezek szerint ezek random generáltak mert a keresett csókának más volt a neve és a hulla helye is amit találtam video abban. -
#6214 Nincs abban semmi furcsa, Mustangon nincs még raktér, Aurorán van. Így aki előbbit veszi átmenetileg megkapja az utóbbit is emiatt.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.15. 18:31:27 -
Nomad90Hun #6213 Yup. Bár valami furcsa okból kifolyólag megkaptam az Aurora-t is. -
#6212 Milyen ladikod van, Mustang alpha? -
Nomad90Hun #6211 Tegnap belenéztem 1-2 óra erejéig. Hát nem lettem lenyűgözve eddíg.
A QT nekem is alig volt életre lehelhető, 3-ból 1x sikerült csak vele utaznom. Ha belépek a mobil glassba a hajóban ülve akkor folyamatosan kinyitogatja becsukogatja a pilótafülkét a játék (aztán ha gondolom épp levetted a sisakot merthát úgyis a gépben vagy akkor pech...), leszálláskor 4-ből 3x egyszerűen nem jelent meg a kiszálláshoz használható menű, így csak katapult használatával tudtam kiszállni a gépből, jah és a padba belesétáló majd ott rángatózva egy helyben járó npc csak a megmosolyogtató hab volt a tortán.... Majd megnézem még 1x a hétvége folyamán de eddíg nálam kasza. -
#6210 Hát igyekszem inkább nem meglepődni ezeken, de ez a játék még mindig meg tud lepni. :D
Volt hogy pl. az extraction mode bugosodott be, nem volt halandó beszívni az anyagokat, bármilyen közel álltam a lillás kövekhez. :D
Sőt, tegnap Prospe-vel egyszer csak eltűnt(ek) a QT destination jelzés(ek) is, hiába választottam új célt ide-oda a star map-on, az útvonal meg lett tervezve, de az marker nem jelent meg, hiába kapcsoltam be a QD-t, és ki, még a hajót is újraidítottam, az sem segített, gondoltam hogy már csak játék újraindítás(belépés) segíthet, de az a szerencse hogy Prospectoron is van ágy. Így könnyen veszteség nélkül meg tudtam oldani :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.15. 16:03:39 -
#6209 Segítek, úgy hívják, hogy bug ;) Asszem 3.7.1-től van ilyen, h néha bejön a karakter generálás akkor is ha már megvan a karid. :D -
#6208 Tényleg nem volt wipe, csak nem tudom miért kellett újra megszabnom a karakterem, de aztán láttam hogy az egyenlegem is maradt 127e, ahogy volt.
Sőt a Prospe nem akar visszamenni a bérbeadó gazdájához. :D (Az volt a fura, miután megsemmisült először a ladik, a reclaim-elés után eltűnt a "Rented:" felirat és a visszaszámláló a hajónév alól! :O
Úgy nézki hogy véletlenül 41 ezer uEC-ért megvettem... :P :D -
#6207 Nem volt wipe. -
#6206 Valószínű, hogy a frissítés csak a szervereket érintette.
Vagy valami fontos játékbeli elemen változtattak, vagy valami összegabalyodhatott a szervereken.
Például valószínűnek tartom, hogy a freefly plusz bónusz hajóid most már nem lesznek elérhetőek.
-
#6205 Belépnék a SC-be, erre bejön a karakterszabás.... Wipe-olták a mentéseket...?
Nem is vettem észre hogy frissült volna a játék.... -
Nomad90Hun #6204 Nem nem mondanám magam annak. Viszont jobb szeretek mindenféle felhype-olt jutub vidik helyett / mellett írásos véleményt is hallani / látni olyantól aki használja az adott programot.
@Torzonborz
Köszönöm megnéztem. Jó látni, hogy van egy normálisan összerakott rajongói weboldal, ami nem 80 éve nem frissített tartalommal van ellátva.
Jelenleg csorog lefele a játék.
A videótokkal ellentétben én nem az Aurora-s packot vettem, mert kinézetre nem tetszett az a hajó, Bár a hajók számát elnézve nem hiszem hogy nagyon mellélőttem volna. -
lonvard #6203 mer olyasmi feeling, mint az orion lesz -
#6202 Kb. 40 perc volt mire végeztem. Nem volt valami szerencsés mert, a legelső körben akár 15 perc alatt tele lett a raktér Taranite-vel is, csak sajnos megsemmisült a ladik Lorville-nél. :(
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.14. 12:53:37 -
#6201 Yep, cargo jetison lesz majd prospinál így gyk egyfolytában bányászhat majd míg más meg cipelheti el a kibányászott érceket. 2 embernek ez jó kis elfoglaltságot adhat majd. -
#6200 Igazad van, nem tudom miért volt az a fejemben, hogy az is bányászhajó. -
#6199 A reclaimer az salvage ship,azaz roncshajók,állomások darabjait gyűjti be,a nagy harapófogó is azért van az elején , hogy darabolhassa a roncsokat.gondolom a finomítója ebből olvassza ki a hasznos dolgokat
Kistesója a Vulture. -
#6198 Reclaimer-el mi a helyet?
Nem nagyon érdekel a bányászat, de mintha az is képes lenne rá, finomító biztos, hogy van benne. -
#6197 Sajnos Prospector csak bányász és begyűjt hajó,nem képes finomításra,szal az inert material,azaz a sallang semmit érő ércek mindig is jelen lesznek,ezt nem lesz képes kiszűrni a többi közül :)
az Orion már képes finomítani is,de az még koncepció,vannak róla képek,meg mi lesz rajta,többszemélyes,mondhatni bányászálom hajó :) remélem még köztesre raknak be valamit ami a prospe és az orion között lesz
Prospectornak amúgy tervben van még véve egy olyan funkció(elvileg)hogy le tudja dobni az oldaláról a teli raktereket hogy folytathassa a bányászatot,igy aztán egy nagyobb szállítóhajóval vissza lehet menni ezeket összekapirgálni,vagy csapattárs begyűjti,neked csak a bányászatot kell tolni ezerrel :) -
#6196 a most bent lévő bányászhajó egy napos bérlése asszem 38000 pénz,ezt a bányászhajóval ha belerázódsz az irányításba és tudod mi merre akkor 15-20 perc alatt összebányászod
A hajó teljes ára kicsivel 2 milla felett van. De nem érdemes még nagyon belehúzni,mert nagyobb patcheknél nullázák a bankszámlát sajna,
Nagy hajók mint pl hammerhead 12 milla,constellationok 5-6 milla körül mozognak most teljes játékbeli áron
kis kezdőhajók olyan 200 ezer körül mozognak,aztán innen irány a csillagos ég
sokak által kedvelt cutclass 1.4 milla környékén mozog
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.14. 09:38:29 -
nordan #6195 összehasonlításként mennyi pénz egy nagyobb hajó? és mennyi idő alatt kerestél 38000-et? -
#6194 lényeg hogy jobban működik az olcsó ércet gyorsan bányászok , mint a drágával szenvedek kategória :) -
#6193 Naa azért nem kell túlzásokba esni.
Csak simán pszichopata.
A szociopata és pszichopata között elég nagy különbség van.
Egyébként nem az. :D -
lonvard #6192 Az első ismerősöd szerintem szociopata. Vigyázz vele, nincsenek érzései. :) -
#6191 Ezt embere válogatja.
Konkrétan ismerek olyan, aki Loreville-re csak meghúzta a vállát és azt mondta ez nem érdekli annyira.
Amikor megjelent Arc-corp meg se nézte. Őt csak a kereskedés érdekli és nem dob hátast az egész hangulatától.
Legyen rendben a játék, legyen autentikus a többi nem mérvadó.
Egy másik tag, akárhányszor bejött a játékba annyi buggal találkozott, hogy ez kizökkentette teljesen a hangulatból és el is ment tőle a kedve.
Az utolsó Lorville-nál volt, meg akarta nézni milyen, de nem töltött be neki a lift és leesett a semmibe.
Ezt eljátszotta kétszer, törölte a játékot, majd közölte, hogy majd visszajön ha kész lesz és ezt teljes mértékben meg tudom érteni.
Ezért is írtam, hogy ha az ilyen felfedezés és sci-fi hangulat tetszik, akkor el lehet vele lenni, de érdemes szem előtt tartani, hogy még alfa. -
lonvard #6190 Tegyük hozzá hogy ha véletlenül sikerül elkeverednie Loreville-be, vagy pláne az ArcCorpra, akkor az olyan hatással lesz rá, hogy nem kell utána győzködni sokat. :D -
#6189 Itt a fejlesztőknek a hivatalos youtube csatornája: link
Heti szinten osztanak meg videókat.
A játékot frissítik folyamatosan, negyed évente van nagyobb frissítés itt a roadmap-on lehet követni milyen frissítéseket csináltak és terveznek csinálni a következő 1 évre: link
Van több csapat is ahova tudsz csatlakozni, de a bannernél található magyar rajongói oldalt ajánlom figyelmedbe, a csapat akik készítik nagyon korrektek és segítőkészek.
Jelenleg még a nagyon alap küldetéseket vannak bent a játékban, pl szállíts A-ból B-be, fejvadász küldetések, keress meg személyeket, ilyenek. Ezen kívül bányászhatsz és kereskedhetsz is. Van pár komolyabban kidolgozott küldetés interakciókkal, de ezek száma elenyésző.
Összességében, ha csak küldetésezni szeretnél egyenlőre várj még vele, mert ezeket a küldetéseket 1-2 hónapon belül át tudod futni. Ha szeretsz felfedezni és nem zavar ha időközönként percekig alig történik valami, akkor jól el fog szórakozni, de még így is érdemes vele kicsit várni.
Személy szerint én elvagyok a felfedezés részével is és a lehetőségek próbálgatásával, de ez nem mindenkit szórakoztat, főleg mivel, hogy alfa, azért elég sok illúzió romboló hibába lehet belefutni, főleg ha kész játékot vársz tőle.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.11.14. 07:59:57 -
lonvard #6188 Tök jó mikor újoncok így belevetik magukat. :D -
#6187 Valakinek sikerülhetett ennél többet is bányászni? :D Gyakorlatilag csak Taranite-vel foglalkoztam.
Az "Inert material" mennyiséget gondolom nem (nagyon) lehet szabályozni, automatikusan jön mindig?
Figyeltem hogy melyiken voltak a taranite-k, az üres s más köveket természetesen kerültem.
SZERK: Kiszámoltam, ha 98%-os taranite mennyiségem lenne, akkor 90e lenne a bevétel. :D
Jó lenne ha bekerülne a cargo jettison.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.13. 21:59:25 -
lonvard #6186 Nahát, még nálam is süsübb vagy! :D Youtube-on ismered a szűrés opciót? Szűrés 1 napra például, és találsz 1 napos videót a játékról. -
#6185 Bannert lesd meg, az oldalunk tele van infóval meg egyebekkel. Csapat van. YT is tele van friss videókkal.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.13. 20:54:04 -
Nomad90Hun #6184 Sziasztok!
Szemezek a game-el 1 ideje YT-on nem találtam bő fél évnél frissebb videokat stb, szóval röviden:
Hogy áll most a játék, mik a vélemények?
Van valami csapat ahova lehet csatlakozni?
Mit lehet csinálni?
Lehetne még kérdésem de most ennyi ugrott be. Köszi a válaszokat előre is. -
#6183 Való életben is vannak akik a puszta gyilkolást élvezik, mint ahogy ED-ben, meg EVEben meg gyk minden sandbox mmoban. Itt is. Ettől nem lesz vérpisitke, csupán kihasználja a játék egyik nem túl népszerű aspektusát. Nem mondom, hogy jó de a vérpisit kifejezés helyett a ganker sokkal találóbb ;)
Prospi meg tud gyorsulni csak használni kell a boostert ja és ha hotasod van akkor a gázkarra az acceleration limitert tedd. Elsőre szokatlan lesz de sokkal jobb mint a default beállítás.
"Én azon is csodálkozom hogy összefutottam már más játékosokkal"
Na igen, ahogy növekszik a játéktér úgy lesz egyre kihaltabb is. Ez jelenleg sajna így van az 50 fő egyre kevesebb lesz. Talán ssocs után tudják a server slot számot emelni de igazából server meshing lesz erre a megoldás.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.13. 14:29:46 -
#6182 Legtöbb hajón van alapból. Villám jelölés ellen a chaff-et kell használni. A tiéden is van.
Egyébként közel sem biztos, hogy ok nélkül támadott meg. Nem is biztos, hogy játékos volt. Néha oda téved egykét kalóz hajó.
De ha játékos is volt, lehet, hogy pont az érceidet akarta ellopni.
Minden esetre vérdíj került a fejére.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.11.13. 14:23:19 -
#6181 5-8 másodperc se telt el hogy kijöttem a QT-ből! (az igaz álló sebességben jöttem ki, de akkor is....)
Mint tudjuk, a Prospe nagyon lassan gyorsul, még az 100%-os gyorsulási erővel.
"De mitől vérpisike?"
Attól hogy ártatlan játékosokat öl meg, unfair módon, másik fél beleegyezése nélkül és abban leli az örömét.
ED-ből jól ismerős a helyzet. Ganker-eknek is nevezhetjük. Leghíresebb ilyen CMDR Harry Potter és CMDR Dangerous.com...
Én rühelem ha ilyen helyzetbe kerülök egy nem harci hajóval. ED-ben ezért inkább csak Solo-ban játszom.
Visszatérve a SC-hez: Én azon is csodálkozom hogy összefutottam már más játékosokkal ism (Tényleg mindenki rohan? Ennyire türelmetlenek? Én többnyire sétálok...) de még egyszer sem volt eddig olyan hogy elővegye a fegyverét és lelőjön, akár engem, akár mást...
Flare-nek utánanézek, gondolom nincs alapból hajókon, meg kell venni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.13. 14:18:03 -
#6180 Villám ikon a hudon ugye?
Ha hudon jelezte ki, az azt jelentette, hogy rád eresztett valaki(vér pistike) 5 vagy annál több rakétát.
Ha villám vagy tűz jelzés van az ellen tudsz védekezni a megfelelő flare-el. -
#6179 A "villám" ikon azt jelzi, hogy rakétával befogtak. Elhárítót érdemes ilyenkor használni (chaff/ flare).
De mitől vérpisit? A pvp a játék része, te meg nem tudtad mi kell csinálni és meghaltál.
Jótanács: ahogy kijössz QT-ből PO-nál adj neki gázt és spurizz be armistice zone-ba aztán ott fék.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.13. 14:03:27