Hát, nagyon érdekes... Kibéreltem, s az első szembetűnő dolog, amit észrevettem: nagyon nagy lehet a tömege, mert iszonyat lassan fékez! És ahogy nézem, itt az nem ér hogy full gázzal hátramenetbe kapcsolok, mert ettől nem fékez jobban...
Lehet valami trükköt elsandítani, vagy ez csak ilyen a szimpla gázkarokkal? Iszonyat nehéznek tűnt a landolás Lorville-nél, mert nem tudom, milyen szemszögből lássam hogy áll a hajó és el is rontottam a gáz/fékezés dolgot, mert a lassú fékezés miatt túl mentem a korlátozott területre, ahol pedig azonnal felrobbantam... Elveszítettem a rakományt, amit 15 perc alatt hoztam össze... :( (Sok volt a taranite ahogy mondtad.)
Hát, azt hiszem inkább elmegyek PO-ra a ottani bányászat után, válalva a 10 perces utazási időt....
Hacsak tudsz valami ennél is könnyebb landolási módot/helyet? :)
SZERK: Tényleg, eszembe jutott az autoland mode amit még a free-fly-nél láttam hogy van ilyen, de még sose jutottam el odáig hogy lássam is működni. Olyan mint a Docking Computer mint az ED-ben? Titán-nál nincs valszeg ahogy nézem. Se a Cutty-n. Prospe-n van-e? Melyek a más hajók amik támogatják ezt a módot? Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.12. 19:57:05