-
igy magunk között amig tesztelgettem prospectorra van egy jó meta: ugye minden ore node-nak van instabilitása és ellenállása
A drágább érceknek az instabilitása magas,3 vagy afölötti,ami kihat a lézer erejének a kőre való hatására,tehát nehezebb játszani az lézer erejével,sőt ez a szám kihat arra a zöld mezőnek a nagyságára is,amikor ideális erőn jár a bányászlézer,tehát ahol tartani kéne végig.
Viszont itt a trükk is az egészben:pl egy taranite nevű kis ércecske,hurston körüli aberdeenen pl. Nagy tömeg,viszonylag magas százalékos előfordulás a sziklában. Az instabilitása pedig alacsony,szóval nagyon gyorsan törhető.Könnyű lézer erősség beállítás,nem ugrál el nagyon,és méretes zöld tartomány ahol bent kell tartani.
Elvileg lyrián is van arcoorp körül , én aberdeenen bányásztam.
gyors fordulók,nincs ideg a lézer játékkal,kevés esély hogy a képedbe robban és körönként 10-20k uec a bevétel,de ha jó helyet találsz 30 felett is simán ki lehet hozni
Prospe egy napos bérlése most harmincakárhány uec,szal két három körrel simán meg is vagy a kövi napra,ha szerencséd van 1-2 körrel is meglehet.
ez a meta érvényes a handminingra is,az olcsóbb köveket gyorsabb lefaragni,gyorsabban fordulsz egy körrel,lehet ott is érdemesebb erre hajtani.
Persze patchenként változhat ismét bármi,ahogy polírozzák a játékot
Tehát ha egy ilyen követ fúrsz,sokkal tovább kell játszani a lézerrel,és esélyes hogy inkább a képedbe robban :D
És persze nem kizárt hogy jobb modulokkal a drágább ércek bányászhatósága is egyszerűsödik,de ugye ezt még nem tudjuk tesztelni.
De simán elkézelhető hogy profibb lézerrel,vagy elemző számítógéppel a magas instabilitású érceket is gyerekjáték lesz kitermelni(ne adj isten a legjobb felszereléssel akár automatikusan be is tudná állítani a lézert ami nem lenne olyan rossz dolog az elkényelmesedő bányász életében :D )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.11. 17:59:48