szerintem: biztosítás: elvileg csak az alap hajóra érvényes ez amit most csomaghoz kapsz, a rakományra,fejlesztett modulokra elvileg nem. tehát ha kilőnek a hajót kapod vissza tök alap gyári cuccokkal. általában (és szerintem itt is) a fejlesztések sokszor többe kerülnek mint maga a hajó :)
a játékban köthető ingame pénzért biztosítás,szóval LTI vel ezt spórolnád meg(nem tudni mennyi lesz)
A cutclass tökéletes mindenes hajó,de úgy gondolom itt nem állnál meg,majd lépsz nagyobb és nagyobb hajók felé.Na most az alap csomaggal 3 hónap bizti jár a cutclassre , és úgy gondolom ezzel a hajóval kezdésként nem nagyon lehet mellélőni,mindenre alkalmas,ezért könnyen fog jönni a pénz is . Jó esetben 3 hónap játék múlva már ott fog porosodni a hangárban míg te az új ketyerével szeled az univerzumot :)
Ezért érdemes meggondolni az LTI szerintem.
Nagyobb , drágább hajónál mint pl egy Caracck vagy egy Kraken már bőven megéri az LTI,azok olyan hajók amivel évekig el lehet szórakozni,de egy Cuttit szerintem cserélni fogod amint lesz rá lehetőséged
Persze így is a te döntésed,a te pénzed,és még az előrehaladás gyorsaságáról sincs infónk,a hajók mostani árai is változhatnak,illetve a bevételekkel is machinálhatnak még.Az hogy most pl egy prospe olyan 30k hozhat össze egy kör alatt simán változhat még a kiadásig
Esetleg ha tervezel nagyobb hajóra bővíteni egy kihagyhatatlan akció miatt,akkor megérheti még ha lti csomagot fejlesztessz rá
Sokan ezért is vettek motort,lti csomaggal,hogy majd ha adódik valami jó ajánlat,akkor upgradelnek rá