• wollnerd #6126
    Na, a titán pack megvéve. :D Minden rendben ment a vásárlással. Az oldalon már ott a hangár menüpontban a ladik. :)
    Kérdés: Mi az a store credit? vizuális valuta a plenge store-ban? Fura, mert ugye volt felhívás hogy az akciós csomagokat nem lehet ezzel fizetni. Önálló hajókra van?
    Számlázási adatokat is meg kellett adni, mint mindenhol, az email értesítésben mégis fura volt nekem a "Bill to: rész." Holott digitális termékről van szó. De mint mondtam minden webshopban meg kell azokat adni, szal nincs semmi meglepő. :D

Játékban a távolságok: Csak nekem tűnik úgy túl kicsik a távolságok ? (Főleg a csillagobjektumok között.) Hiszen pl. a mi rendszerünkben pl. Merkúr a Naptól való távolsága 57,9 millió km, A Földé: 149,6 millió km, Mars: 227,9 millió km, Szarturnusz: 1432 millió km...
    Ehhez képest a Port Olisar csak 30 millió km-re van a Hurson-tól és felénél van a Stanton csillaga.
    Jó, ED óta tudom hogy erre is lehet magyarázat hogy a Stanton csillaga sokkal kisebb, mint a Sol-é. Talán M osztályú vörös törpecsillag? Más a fényessége, így a lakható zónája közelebb van... :-)