Szerettem volna valami jót írni a játékról, de nem tudok.
Elmentem ARK-ra, gondoltam leszállok és megnézem a felszínt.
Csak 2x szedtek ki az út során QT-ből, egyszer meg a hajtómű állt le és azért estem ki.
A műszerfalon rengeteg kijelző van, melyhez felirat nuku. Az üzemanyag is lemaradt róla, csak a térképen látom.
Az ARK-nál valami nem túl szép üzi fogadott és az állomás amúgy is a túloldalt volt, nekem meg kevés volt az üzemanyagom, ezért célba vettem a legközelebbi Belt-et. A kiírás szerint ott tudok tankolni és volt még elég nafta is.
Kedvesen 200 km-re a céltól rakott ki QT-ből. De jó.... Nem volt elég unalmas a QT-s utazás, most még cammoghatok lábon is.
Azért meglett az állomás, hajtott a kíváncsiság.
Dokkolásra kijelölt hely nuku. Hol lehet tankolni? Illetve eleve leszállni?
Kerestem egy ajtóval ellátott leszállót, én balga, gondoltam, majd bemegyek az állomásra és ott találok valami terminált.
De az állomásra nem jutottam be, az ajtó zárva volt.
Épp mentem vissza a hajóhoz, amiből furi füst jött elő (az űrben), mire egyszer csak eltűnt a hajó (a füsttel együtt), majd kaptam egy üzit, hogy 1200-ra megbüntettek, mert rossz helyen parkoltam és elvitték a hajót is (elteleportálták, mert szállítóhajó nem volt). Gondoltam is szépeket.....
Akkor most WTF?
Az állomásra nem jutok be, hajóm nincs. Megnéztem a mellettem lévő leszállónál lévő ajtót is, az sem engedett be. Gondoltam, szkafanderben körberepülöm az állomást, csak van valahol egy ajtó ami beenged. De a leszállót elhagyva rövid időn belül valamiért meghaltam. De jó, ez mi a fene volt?
Ébredés a messzi űrállomáson 1200-zal kevesebbel a hajó elrakva a rendszer túlfelén.
Kilépés után jutott eszembe, hogy valahol kiírta, hogy tankolni a karüvegen keresztül kell. Köszi! Teletanknál jól jön ez az üzi.