lonvard#5855
Közben shed lefordította a mantiszos tudást, nagyon szépen köszi (tudom, nem olvassa, nem baj)!
"A kvantum-csapda művelet több előkészítést igényel, mivel itt először fel kell tölteni az eszközt a működéshez. Ez a várakozási idő nagyon hasonló lesz ahhoz, amit a már játékban lévő EMP feltöltésénél láthattunk. A feltöltött eszköz működtetése esetén a hajó körüli 10.000-20.000 méteres sugarú gömbben kvantumugrásban haladó hajók kiesnek a kvantumból""
Azon gondolkodom, hogy ez a 10-20 kilométer mire elég. Meg hogy egyáltalán, hogyan kellene ezt csinálni, hogy effektív legyen. Mer ha beindulnak a kvantumcsapdák, akkor az ellenlépés nyilván annyi lesz, hogy az ember felszállás után megy 30-50 kilométert valamely irányban, majd utána ugrik. A kalóznak erre az az ellenlépése, hogy közvetlen az állomás mellett várakozik, és amint kilép a hajó a zónából, indítja a csapdát, a haverjai meg ráugranak. Annak nem tudom mennyi értelme lehet, hogy Olisar és Hurston közt félúton lepányvázunk, és várjuk a kapást. Mennyi az esélye, hogy 15 millió kilométer távolságra két állomás közt sikerül elkapni egy 10-20 kilométeres sávban repülő bármit? Szerintem itt kell egy kvantumnyomokat letapogató szkenner, hogy a horgászok tudják, hogy merre megy általában a csali. Viszont ha ez nagyon szór, akkor megint nem működik. Áh, okoskodtam! Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.25. 14:42:08