Ionward nem tudom mi lehet nálad, én tegnap (hosszú kihagyás után) kipróbáltam, és a következők a tapasztalatok:
Launcher indítás után kiírta, hogy van már frissebb launcher és megkérdezte, letöltse -e. Igen. Erre leszedte az új launchert (1.2 ha jól emlékszem), majd a megszokott felület jelent meg (login ablak) és még mielőtt beloggoltam volna, felajánlotta, hogy telepíti a 3.6-ot. Olyan sebességgel töltötte le a 4,5 GB patchet, hogy csak pislogtam. Majd beloggoltam és azonnal beengedett. Karakter generálás stb,, ébredés stanton állomáson, minden gyönyörűen futott. i54690s R9 380 4GB nitro 16GB ram 250SSD. Simán felvettem egy delivery küldetést 7500 credit, port olisarról acorp mining facilitybe. Csomagot felvettem, hajót lekértem, beszáltam (még a csomag lerakása a hajó padozatára is tökéletesen működött). Elindultam, repültem 43 millió kilométert, útközben tankoltam, megérkeztem, majd leszálltam acorp mining facility (holdon) és ekkor az ülésből kiszállás helyett katapultáltam, mert a Z betűt nyomtam (ne kérdezd miért). Kirepültem a hajófülkéből, leestem, nyakonszúrtam magam egy med-pen -el, majd meghaltam. A leszállítandó csomag a hullámtól 3 méterre a hajó padlón hevert, a címzett pedig 15 méterre az épületben. Ezután kifagyott a program, de megértem. Nekem sem sikerült még feldolgoznom az eseményeket, gondolom ekkora lámasággal már a program sem tudott megbirkózni.
Ettől eltekintve egész jól éreztem magam :)