Veszek neked egy ilyen bögrét, ha 30 % visszaveszel az ilyen jellegű hozzászólásokból.
Jöhet néha egy-kettő fárasztás, de megfelelően kell adagolni, kimérten, mert így csak mindenki fogja a fejét.
Iskolás koromban jócskán régebben volt Pszichológia oktatásunk. Pont volt egy ilyen helyzetre példa. Az a baj, hogy próbálod felhívni a figyelmet, ehhez felvettél egy szerepet és ezt követed, de ez egy fórum, nincs itt rá szükség.(Ezt lehet már írtam korábban is).
Lehet a fárasztást okosabban is csinálni. Például több komolyabb témáról beszélsz/írsz, aztán időnként elengeded a gyeplőt és máris sokkal viccesebben hangzik ugyan az.
Nézd meg Torzonborz példáját.
Ő segít a játékkal kapcsolatban mindenkinek, látszik hogy képben van, átlátja a helyzeteket, de amikor elenged egy-két poént mennyivel ütősebben hat, például pár sorral lejjebb amikor téged ekéztünk az egyik hozzáoszlásánál hangosan felvetettem munkahelyen. Néztem is rám a kollégák mi a bajom.
Ezeket nem támadásból írom(Inkább védekezésből ), hanem szerintem van értelem a túl oldalt, csak nem tudod kamatoztatni még, tán ha segít ez valamennyit. Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.07.10. 08:24:12