7978
  • Torzonborz
    Anshin talán csinált erről videót, vagy lehet csak az upgrade-ről, de tényleg nem nagyon kunszt.
  • Caliph
    ja és csak pénzen vásárolt dolgot tudsz ajándékozni,store krediten vásároltat nem,még akkor se ha csak egy része van store kreditből
  • Caliph
    Ha nem vagy jól angolból: igen,lehet ajándékozni amennyiben rendelkezel legalább egy starter csomaggal,és az legalább 30 napos
    Szükség van egy authentikátorra(email vagy mobil app) ez ingyen letölthető a star cit honlapról

authentikátor letöltés

ajándékozáshoz lépj be a honlapon az accodba
    aztán my hangar
    válaszd ki mit szeretnél majd katt a giftre
    haver neve,email címe
    katt a gift-re és kész is vagy elvileg

de majd szőrös lehet csinál róla egy videót mert azért ez is közérdekű info lehet :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.07.09. 13:25:16
  • Caliph
    gift FAQ
  • Torzonborz
    Veszel egy mustang -> akármi upgrade-t, az bekerül a my hangarba profilodban és onnét gifteled, de asszem már a vétel során is lehet talán giiftelni. Ennyi. De ha nagyon bizonytalan vagy akkor yt-on nézz vmi tutorialt, biztos van.
  • T800
    Van egy mustang csomagja és az lett volna a kérdésem, hogy van e lehetőségem neki egy upgradet ajándékozni? Ha igen akkor mi a menete, vagy egyértelmű a honlapon keresztül?
  • Torzonborz
    Mi a kérdés? Ha nincs még semmije akkor veszel neki egy hajó csomagot és elküldöd neki mint gift. Ha van már ladikja akkor upgrade-l csinálod meg.
  • T800
    És tényleg! :)

Igen van egy Avengerem, meg van egy fanatikus ugyan olyan amatőr haverom a témában mint én és azon gondolkodtam, hogy a következő héten tartandó születésnapjára mi mást küldhetnék neki, mint egy hajót. (De ha lehet upgradet küldeni neki?! akkor azt... :))

Mik a lehetőségeim?
  • lonvard
    Ship upgrade-nél szoktam nézegetni mit enged, mit nem. Mért nem csak azt nézegeted? Van egy avengered, ha jól emlékszem.
  • T800
    Kár :(

Köszi azért!
  • Torzonborz
    Szerintem nincs ilyen szűrő, legalább is én se láttam ilyet.
  • T800
    Uraim!

Van esetleg a játék hivatalos honlapján a pledgestore-nál olyan lehetőség, ahol be tudom állítani szűrőként, hogy csak a megvásárolható hajókat mutassa?

Akármire rábökök ami tetszene, az éppen nem vásárolható meg. :)
  • MasterMason
  • Torzonborz
    Valamit nagyon benéztél. " Changes & Additions" ez nem új FM-et jelent.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.07.08. 21:50:54
  • lonvard
    Bizony bizony. Csavartak egyet az egészen, és mostantól csak fejjel lefelé lehet vezetni a gépeket, és hátrafelé. Az a kurva nagy gáz, hogy emiatt a cockpitekből nem lehet kilátni, ezért az összes űrhajót visszahívták újratervezésre. Chris türelmünket kérte, azt mondja a fejlesztés emiatt nem csúszik többet mint 5 év. De ez a maximum, szóval lehet csak 3 év lesz, bár Brian a fejét ingatta, hogy legalább 6 év, Chris csak nyugtat minket. Én megnyugodtam egyébként.

Amúgy szerintem csak a hooverezés miatt, de az is lehet fabrikáltak a modellen, amit persze hogy csinálniuk kell folyamatosan, hiszen ki mondaná rá, hogy kiforrott és kész? A flight modellt még szerintem sokat fogják csiszolni. De most egyelőre meg kell oldani, hogy fejjel lefelé és hátra legyen az előre. Ez van.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.08. 19:20:43
  • nordan
    már megint?? Star Citizen 3.6 New Flight Model?? mit változtattak aki próbálta már
  • Torzonborz
    Fixed:
    "Így már körülményesebb az ajánlatod, mert mire lesz neked Kraken-ed addigra bezárják a szervereket, kétszer IS!"

• Hogthar
    Látom már mi itt a buktató.
    Először meg kellene várnunk, hogy összeszedj egy Krakent(ami a végcélod).
    Így már körülményesebb az ajánlatod, mert mire lesz neked Kraken-ed az megjelenéstől számítva 3-4 év.
    Ami engem illet én beérem azzal a Prospector-al is.
  • lonvard
    A Star Citizen krakenje izzasztani fogja a procidat, nem hűteni. :)
  • macleody
    Én pár napja vettem egy Krakent, egész jól hűti a procit :)
  • lonvard
    :-D
  • lonvard
    Carrackot nem krakent. Kraken az egy végcél lehet, a carrackot elméletben megvehetem. De úgy se fogom, ennyi pénzt nem fogok rááldozni. Szerintem prospector lesz a kezdőhajóm, és ennyi. Megpróbálok azzal kitermelni egy caterpillart, vagy carrackot. Jut eszembe a HULL C szerintem hatalmasat fog menni amikor kijön, szóval ki tudja. Annyi változó van, ami befolyásolja a végső döntéseket, hogy egyelőre csak úgy fantáziálgat az ember. Nem akarok nagy hajóval kezdeni, mert azt ki akarom játszani, de ha olyan kedvező feltételeket raknak a pénzes hajók mellé, amik nem járnak majd a játékpénzesekhez, akkor érdemes lesz megfontolni.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.04. 18:44:42
  • Caliph
    bárcsak annyit kéne :D
  • Caliph
    valamit csak vesz ami drága :D azt mondta tettszik neki a hernyó meg a bányász is ha a krákent eltolják :D
  • Torzonborz
    hogy akarod a nem létező ladikjából kirámolni?
  • Gilmoor
    sajnos erre még várni kell bő egy évet :(
  • Caliph
    már látom hogy a kész játék első pár hónapjában arra fogok hajtani hogy kirammoljalak a krakenedből az aurorámmal :D (konkrétan 3 hónap gari van a hajóra,addig egyszer kétszer tuti megleszel :D )rárakom a legnagyobb torpedót,telirakom a rakteret bombával,és irány Ionvadászatra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.07.04. 09:15:00
  • lonvard
    :-DDD
  • Paladin
    Egy rágóért elásunk. Bárhol.
  • lonvard
    Naaa, tudom, hogy ha olyan döntési helyzetbe kerültük, hogy egy krakenért cserébe örökre eláshattok egy kórházhajó zárt osztályán, akkor megvetően utasítjátok el az ajánlatot! :D
  • Hogthar
    Na várjunk csak!
    Ennek ilyen következményei lehetnek?
    Ha ezt így folytatjuk lehet egy ingyen Krakenünk?
    Elég jó üzletnek hangzik.
  • lonvard
    Kösz szépen! Krakent fogok irányítani, és ha itt káráltok, még feltűnik valakinek, azt nem engednek át pszichológiai teszten és nem engednek repülni! Esetleg beutalnak a pszichiátriára. Lekötözött ápoltként 10 évig egy kórházhajón ragadok, ezt ti sem akarhatjátok! :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.02. 20:40:43
  • Torzonborz
    Végül is ja, standard állapot ez nála. :D
  • Caliph
    de ő télen is ilyen volt :D
  • Hogthar
    Ne hallgass Ionvard-ra, gyakran nem veszi magát komolyan, csak elfelejti ezt jelezni.

Nincs gond a szkepticizmussal, főleg nem ekkora projektnél.
    Nagyon sokan szeretnénk ha sikerülne, de valószínű (ha megjelenik)megjelenésre az ígéretek egy jó része még nem lesz benne.
    Én azt is javaslom mindenkinek, hogy egyenlőre még ne szerezze be csak akkor, ha az a tartalom ami jelenleg benne van megéri számára.
    Ha viszont bizonytalan a projektben, (ahogy most te is) bőven ráér megjelenésre beszerezni amikor már biztos a dolog, ráadásul akkor már konkrétabb lesz milyen tartalom található benne.

Számomra a jelenlegi verzió ér annyit mint más játék, rengeteg órát beletettem és ezek az órát kellemesen, jól szórakozva teltek, így amit beleadtam nem is bánom még akkor sem ha útközben lelökik a projektet(persze azért szomorú leszek).
    De hozzá kell tenni az én részemről nem úgy szereztem be, hogy végig néztem, milyen mérföld köveket kell teljesíteni még, és azok alapján támogattam, hanem nálam például kritérium volt égitestre való leszállás, követtem a projektet és amint ez teljesült kezdtem csak bele a támogatásba.
    Amióta leadtam a támogatásom azóta elég szépen fejlődik a program ezért én eléggé bizakodó vagyok egyenlőre, nyilvános a Roadmap és az ott taglalt fejlesztéseket meg is csinálják.
  • Torzonborz
    Meleg van na, be kell kapcsolni a klímát mer' amúgy az ember meggárgyul. :D
  • Caliph
  • lonvard
    Kancsal, pont hogy az utóbbi 2-3 évben haladtak rengeteget, valszeg nem követed az eseményeket, csak bevágtad az "összetörték az álmaimat" nyafit, ami abból szokott fakadni, hogy nem követi valaki az eseményeket, csak benéz a topikba mikor felül van, és felmondja hitetlen beszédeit. De itt nem a te álmodról van szó. Ez Chris Roberts álma. Meg az enyém. Szóval ha elbassza a carrackot bárki, akkor refundolok, de előtte perelek, aztán visszavonom, mer nekem már tetszik a caterpillar meg a prospector is, szóval felőlem akár el is baszhatják a carrackot. Jövő karácsonykor kész lesz a játék játszható formában, nem kell izgulni. Én is izgulok.
  • Kancsalborz
    Szomorú ez... Mint a játékstílus nagy rajongója pár havonta visszanézek ide, és más fórumokra is, és reménykedem hogy lesz csoda. Mert ez a játék nekem az lenne nagy betűvel. Minden tiszteletem az ide kommentelők optimizmusának, a Magyar rajongói oldal elhivatottságának, jó ezt olvasni. De számomra ez egy nagyon "szomorú hoax". Nekem már sajnos a bejelentés után kb. egy évvel már annak tűnt...
    Chris Roberts meg egy sikertől bomlott agyú megalomán f@sz. Már indulnak a perek Amerikában. Úgy kb. 100-150- a játékkal kapcsolatban...
    Én már csak abban reménykedem, hogy tényleg egy "mérföldkő" lesz ez a "játék" az iparágon belül, mégpedig úgy, hogy a perek után olyan törvények születnek a világban, amik megakadályozzák hogy a magamfajták "álmaival" az ilyen f@szok szarakodjanak.
    "Krisz bácsit" meg remélem lecsukják a végén, hogy rárohadjon a lakat. :)

Bocs kérek mindenkitől a "negatívkodásért", csak nekem ez egy elég nagy csalódás, főleg az utóbbi hónapok "haladása" és hírei után...

Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.06.30. 22:03:29
  • Torzonborz
    blablabla