• Hogthar
    Ne hallgass Ionvard-ra, gyakran nem veszi magát komolyan, csak elfelejti ezt jelezni.

Nincs gond a szkepticizmussal, főleg nem ekkora projektnél.
    Nagyon sokan szeretnénk ha sikerülne, de valószínű (ha megjelenik)megjelenésre az ígéretek egy jó része még nem lesz benne.
    Én azt is javaslom mindenkinek, hogy egyenlőre még ne szerezze be csak akkor, ha az a tartalom ami jelenleg benne van megéri számára.
    Ha viszont bizonytalan a projektben, (ahogy most te is) bőven ráér megjelenésre beszerezni amikor már biztos a dolog, ráadásul akkor már konkrétabb lesz milyen tartalom található benne.

Számomra a jelenlegi verzió ér annyit mint más játék, rengeteg órát beletettem és ezek az órát kellemesen, jól szórakozva teltek, így amit beleadtam nem is bánom még akkor sem ha útközben lelökik a projektet(persze azért szomorú leszek).
    De hozzá kell tenni az én részemről nem úgy szereztem be, hogy végig néztem, milyen mérföld köveket kell teljesíteni még, és azok alapján támogattam, hanem nálam például kritérium volt égitestre való leszállás, követtem a projektet és amint ez teljesült kezdtem csak bele a támogatásba.
    Amióta leadtam a támogatásom azóta elég szépen fejlődik a program ezért én eléggé bizakodó vagyok egyenlőre, nyilvános a Roadmap és az ott taglalt fejlesztéseket meg is csinálják.