7978
  • lonvard
    Carrack kapitányi fülkéjétől kicsit ideges lettem. Megint elővették a luxus szállodahajó dizájnt, ötvözve a túltolt helykihasználással. Utóbbi most csak az ágy elhelyezésében jelenik meg. Berakták egy köztes szoba falába, szemben szekrényekkel. Egy kisebb hajón ez teljesen oké, de ez egy 130 méteres "felfedezőhajó". Tervező gyerek szerintem nem gondolta át, hogy az ágyikóban nem csak aludni lehet, hanem pihenni/nézelődni is. Mondjuk lehetett volna pár oldalablak. Most képzeljük el, hogy kiadom az utasítást, hogy kerüljünk meg egy nagy bolygót légkörön belül, akár talajközelben, és akkor visszavonulok a fülkémbe, berakok egy jó zenét, és oldalra fordulva nézem ahogy suhan a táj. IRL erre el is aludhatok. Ugyanígy ha csak úgy leszállunk valahol és mondjuk vihar tombol odakinn, olyan jó csak úgy kibámulni a biztonságból. Na hát itt ez nem lesz, mer egy szekrénysort lehet nézni. Ráadásul nincs is igazi hálófülke, mer ez valami folyosó, szekrénytárolókkal. Fázni fog a seggem. Olyan mint a cutlassben, hogy mintha priccseken feküdnénk. :D

Joh, nyafogtam egy sort. Félek hogy valami lelkes egyetemista elbassza nekem! ITT FOGOM LEÉLNI A HÁTRALÉVŐ ÉLETEM TE KIS NYOMI, NEKEM EL NE BxSZD!! :D
  • Caliph
    bár már bétában tartanánk,még csak alpha :D
  • nordan
    mert ez még BÉTA nagyon ritkán tarthatod meg a bétás cumóidat
  • Torzonborz
    Mert játszva tesztelnek, már akinek van erre ingerenciája de sokan csinálják ez.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.06.25. 16:55:55
  • Gilmoor
    Viccesnek tűnhet, de menj át a 7 Days to Die topicba és kérdezd meg ott is ugyan ezt. Van a játéknak egy olyan varázsa ami miatt az akár 2-3 havi wipe ellenére, rendre újrakezdik az emberek. Jómagam is több mint 2000 órát raktam bele, és még most is érzek késztetést időnként, hogy játsszak vele attól függetlenül, hogy amit eddig felépítettem már rég a múlté.
  • lonvard
    Hát attól függ, egy csomó játékot végigjátszol 3-5 nap alatt, és azoknál tökmindegy mit nulláznak le 2 havonta. Erre nem gondoltál, mi? :D

Egyébként félreértettél, arra az időszakra vonatkozott, amíg a fő bevételük a hajóeladásokból van. Ez pedig a játék megjelenéséig így lesz, tehát szerintem nem lesz olyan korai verzió, amelynél megengedheti magának a cég, hogy elstartoltatja a népet. Esetleg a végefelé úgy, hogy piszokdrága lesz minden hajó, és akkor beküldenek minket grindelni, rájövünk, hogy kurvasok idő játékban, de még meg lehet venni pénzen, és akkor elszabadul az őrület, és én is megveszem a carrackot, pedig ki akartam játszani a prospectorral, vagy a hull c-vel de még egyik sincs meg de gyorsan akkor egy hull c-t, meg egy prospectort, de jaj minek , inkább egyből carrackot, de mellé még a prospectort mégis, jaj caterpillar, kell kell kell! :D Kiváncsian várom hogyan csinálnak hülyét belőlünk, egy prospectorra minimum még megtehetik velem! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.06.25. 13:25:13
  • Running
    Ezt te sem gondoltad komolyan. Mi a bánatnak játszani egy olyan játékkal, amit nulláznak két havonta?
  • Bucser
    3.5.1 miatt csusztak igazabol es 3.5 is honap vegen jott Evocatihoz. Szoval itt mar csak bugfixing megy szerintem
  • lonvard
    Onnantól hogy megmaradnak a gyűjtögetett dolgok, elindult a játék. Megkezdődik a grindelés, hogy a nagyobb hajókat megvehessük játékpénzen. Ez pedig földbe állíthatja a fejlesztést. Vagyis nem lesz ilyen verzió, szerintem.
  • lonvard
    Tehát akkor szerinted ne reménykedjek valami június végi hirtelen meglepiben. A 3.5-öt olyan szépen berakták határidő végére, most is azért reménykedem. :P
  • Bucser
    Evocati alatt van mar. szoval par het.
  • Running
    Óhh, akkor kb még 2-3 év?
  • Torzonborz
    Majd ha megjelenik már nem lesz wipe :D :D
    Amúgy bétában már hosszabb wipe mentes időszak lesz.
  • Caliph
    sztem még pár évig nem lesz olyan verzió :D
  • macleody
    Pénteken.
  • nordan
    nem lesz wipe? ergó ha most elkezdek gyűjtögetni pénzt azt megtarthatom majd ha kijön a végleges?
  • Running
    Mikor jön ki az a verzió amiben már nincs wipe?
  • lonvard
    3.6 dátumáról tudunk valami közelebbit azon kívül, hogy ~június?
  • lonvard
    Jah, és azért kevés játékból lehet konkrétan filmet csinálni. Lehet van egy olyan cél vagy inkább opció, hogy filmeket is csinálnak majd a játék mellé.
  • Hogthar
    Jól tetted. Nagyon hangulatos, jó a zene választás és a vágás is. Biztos a szakmába van, vagy legalább is gyakornok lehet.
  • Bucser
    Ezt csak ugy itthagyom:)

• lonvard
    Privátban reagáltam. :P :)
  • traz
    Biztos olvasták néhány hozzászólásod és most szanatóriumban pihennek. :D

Ps: bocs, véletlen elment privátként is.
  • lonvard
    Ubiszezon. :)

Inside-os videók most visszalépést jelentenek szerintem az ATV-s videókhoz képest. Megvan a tartalom, csak mégse az igazi. Talán mer a szakállas muki a főszereplője kizárólag. Tudja valaki, hogy idén miért így csinálják? Kímélni akarják a heti szerepléstől a vezetői csapatot?
  • Torzonborz
    Biztos lesz ilyen. Azt meg tudom, hogy működik a bányászat. :)
  • Caliph
    én küldiként is elképzelném,illetve valami procgen szerű generálhatna roncsokat,naprendszer nehézségtől függően egyre értékesebbeket,szal vanduul terület határán már akár hammerhead nagyságú roncsok is ,míg a belső biztonságos területeken kisebbek
    aztán lenne valami célradar,fémtömeg érzékelő és irány gyűjteni
    a bányászat is igy működik,megvan a terület,és gondolom valami generálja a nyersanyagot,ha meg kibányászta az ember akkor egy idő után újragenerál
  • Torzonborz
    Biztos lesz küldi, de nem feltétlen kell. Eveben is, főleg kezdőként, a lvl4es küldik után érdemes volt bemenni szelvidezselni a roncsokat mert azok megmaradnak. Sztem ez itt is megvalósítható lesz. Persze kellenek hozzá társak de hát online játék.
  • lonvard
    Én űrhajóevő szörnyként is alkalmaznám. EMP ágyúkat rá, aztán megbénítani az ellenséget, majd megenni a hajtóműveit, utána meg az egészet megcsócsálni. Miután az árut kiszedtük belőle. Teljes feldolgozás.
  • Caliph
    jaja én is erre gondoltam csak hülyén fogalmaztam,szal darabolja a roncsot,a refinery meg kinyeri a hasznos fémet ahogy irod
    a kistesóba nincs refinery az a darabokat szállítja majd npc állomásra.
    de jó lenne látni hogy valósítják meg és elvileg hamarosan jön is a feature,már ebben a patchben benne lett volna,de tolták
  • Bucser
    Szerintem a personal cuting tool-al kiszeded a componenteket a nagy darabolo az orran meg a belso feldolgozo meg arra lesz jo hogy reszeire lebontsa az alkotoelemeket ugymond ujra felhasznalhatoval tegye a femeket.
  • Caliph
    én salvage alatt az ipari részét értem,tehát konkrétan szétkapni a roncsot feldolgozni vagy eladni az igy benyelt nyersanyagot alkatrszeket...reclaimeren is pont erre való a nagy harapofogó az orrán,és elvileg helyszínen képes feldolgozni a roncsokat,
    míg a kistesó a vulture csak darabolni képes a leírás szerint.
  • Bucser
    Minden hajonak lesz specifikus mission szerintem. Tradelhetsz sajat riskre vagy lesz mas helyett elhozni kukaskent a wastet vagy profit osztasert cserebe. Ugyanigy lesz salvage meg mining kuldi is. Nem hiszem hogy erre nem gondoltk volna. (lasd investigation kuldetesek altalaban. Talald meg x.y. aztan talald meg a teljes crewt aztan meg hozd is vissza a black boxot.
  • lonvard
    Jah, reclaimert nagyon szépen összerakták. Csak még nem látjuk hogy lesz hozzá roncs. De biztos meg fogják oldani, az nem fordulhat elő, hogy valaki egy ekkora hajóval órákig vesztegel, mert épp nincs roncs a közelben. :D Szerintem neki lesz speciális küldetése, és mindig lesz mit gyűjtögetni. Majd az lesz az extra, hogy nem kap pontos koordinátákat, hanem kutatni kell egy kicsit.
  • Caliph
    nekem cél majd ha megjelenik,esetleg a salvage érdekelhet még,meglátom hogy valósítják meg a játékban :)
  • lonvard
    Én má' a prospectorba vagyok szerelmes. :P Szuper kis kompakt hajó, dupla külső ajtóval, most néztem megint. Zárható vécé, minden. Ja és a lejárati létra meg olyan mint az Idő uraiban a landoló űrhajó amiből kiszáll az űrveterán, és megmenti a gyereket. Prospectorral fogok nehéz helyzetben lévő gyermekeket menteni! Na jó nem, eladom majd őket valami bányába rabszolgának. Jók lesznek sújtólégrobbanás-tesztelőnek, hehehe.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.06.07. 19:24:19
  • Torzonborz
    300as szériához fér hozzá minden támogató.
  • wollnerd #5622
    Pontosítás: Most nem a szokásos free fly ez, hanem a támogatók (akik gondolom már megvették a játékot) tudják az összes(?) hajót kipróbálni...
  • wollnerd #5621
    Srácok! Elvileg megint van ingyenes időszak jún. 13.-ig!
    Prohardveren olvastam erről először.
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.06.07. 12:15:22
  • lonvard
    Mindannyian mással játszunk, ez nem indokolja a folyamatos kötelességmulasztást. Jövendőbeli (jelenleg tiszteletbeli) kraken-parancsnokként ezért már most kinéz shednek 1 hét fogda. Neked már 1 hónapod van egyébként. Csinálok majd egy nagy munkatábort, és kézi fúróval illetve űrlapáttal fogtok nekem aranyat törni. De aztán nehogy rávágj a lapáttal, mer elszállnak az apró darabkák az űrben! :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.31. 15:49:14
  • Torzonborz
    Mással játszik. Amúgy ezt nem olvassa szóval kb pusztába kiáltott szó de van akinek hibába mondod nem érti.