lonvard#5658
Carrack kapitányi fülkéjétől kicsit ideges lettem. Megint elővették a luxus szállodahajó dizájnt, ötvözve a túltolt helykihasználással. Utóbbi most csak az ágy elhelyezésében jelenik meg. Berakták egy köztes szoba falába, szemben szekrényekkel. Egy kisebb hajón ez teljesen oké, de ez egy 130 méteres "felfedezőhajó". Tervező gyerek szerintem nem gondolta át, hogy az ágyikóban nem csak aludni lehet, hanem pihenni/nézelődni is. Mondjuk lehetett volna pár oldalablak. Most képzeljük el, hogy kiadom az utasítást, hogy kerüljünk meg egy nagy bolygót légkörön belül, akár talajközelben, és akkor visszavonulok a fülkémbe, berakok egy jó zenét, és oldalra fordulva nézem ahogy suhan a táj. IRL erre el is aludhatok. Ugyanígy ha csak úgy leszállunk valahol és mondjuk vihar tombol odakinn, olyan jó csak úgy kibámulni a biztonságból. Na hát itt ez nem lesz, mer egy szekrénysort lehet nézni. Ráadásul nincs is igazi hálófülke, mer ez valami folyosó, szekrénytárolókkal. Fázni fog a seggem. Olyan mint a cutlassben, hogy mintha priccseken feküdnénk. :D
Joh, nyafogtam egy sort. Félek hogy valami lelkes egyetemista elbassza nekem! ITT FOGOM LEÉLNI A HÁTRALÉVŐ ÉLETEM TE KIS NYOMI, NEKEM EL NE BxSZD!! :D