lonvard#5653
Hát attól függ, egy csomó játékot végigjátszol 3-5 nap alatt, és azoknál tökmindegy mit nulláznak le 2 havonta. Erre nem gondoltál, mi? :D
Egyébként félreértettél, arra az időszakra vonatkozott, amíg a fő bevételük a hajóeladásokból van. Ez pedig a játék megjelenéséig így lesz, tehát szerintem nem lesz olyan korai verzió, amelynél megengedheti magának a cég, hogy elstartoltatja a népet. Esetleg a végefelé úgy, hogy piszokdrága lesz minden hajó, és akkor beküldenek minket grindelni, rájövünk, hogy kurvasok idő játékban, de még meg lehet venni pénzen, és akkor elszabadul az őrület, és én is megveszem a carrackot, pedig ki akartam játszani a prospectorral, vagy a hull c-vel de még egyik sincs meg de gyorsan akkor egy hull c-t, meg egy prospectort, de jaj minek , inkább egyből carrackot, de mellé még a prospectort mégis, jaj caterpillar, kell kell kell! :D Kiváncsian várom hogyan csinálnak hülyét belőlünk, egy prospectorra minimum még megtehetik velem! :D Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.06.25. 13:25:13