• wollnerd #5480
    A trading-ot nem kellett volna nagyon erőltetnem... Első körben csak Olisar környékén kereskedtem, majd láttam hogy következő állomás Lorville.... nem kellett volna oda mennem, ugyanis volt 1400 aUEC-em majd vettem vmi C betűs ásványt, kb. 900-ért. De a trading request failed lett (MIÉRT???), de érdekes módon ettől levonódott a egyenlegem és bekerült a raktárba... WTF... Lorvilleben pedig a kereskedelmi terminálon hiába volt a hajó tele ezzel a rakománnyal, nem jelent meg az elfogadhatóak között!! (pedig az oldal és a sheet az mutatta hogy elfogadja Lorville!
    és akkor ráadásul a hajólekérésnél tele voltak pad-ok és emiatt értetetlen okból claimmelni kellett volna hajót, amitől elveszett persze a rakomány eltűnt... Mérgemben vettem kevés aUEC-ért valamit amit elfogad a Port Olisar, oda elmentem, el tudtam adni de 0 nyerseséggel... (820 aUEC-em volt akkor.) OK, gondoltam még egy rövid kört. Olisar körül. Elmentem Arccorp Mining ... 157-hez, de mire elértem volna a terminált, meghaltam.. (lehet túl sokat futottam... -.-) Ettől persze ismért claim és eltűnt megint a raksi...
    Bugok miatt buktam kábé 1000 aUEC-t!!! A játékmenetem addig gyakorlatilag bugmentes volt, amíg el nem mentem Lorville-be... -.- Megbántam... :( Miért nem hallgattam magamra?!
    Nem tehetek már semmit, hiszen úgyis vége nemsoká a freefly-nak. :(
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.05.09. 00:45:53