Ez a landolás dolog megőrjít!!!
Ma este végre megpróbáltam eljutni Arccorp-ra.
Arena18. Oké, azt tudtam hogy oda lehet csak leszállni. Megérkeztem, engedélykérés, de sehol nem jelent meg az a kicsi kék villáskulcsos ikon!!! Fentről (éjszaka volt) úgy láttam hogy pl. a 1-es vagy 2-es hangar nyitva lenne, de neeeemm...!
Itt megint sokat bénáztam... 5x is próbáltam engedélyt kérni, de az ikon nem jelent meg sehol! Nem láttam!
És akkor bizonyára már annyit bénáztam hogy ki is lőttek... És sztem visszakerültem ismét abba a roh***ul megunt Lorville-be...
De most komolyan??? Még a szövegként sem lehet elérni azt a r****t infót hogy melyik hangárt adtak meg nekünk?!?!
ED-ben még két helyen is elhelyeződik a szövegként az információ és ezen kívül egy NAGY, EGYÉRTELMŰ piktogrammal is jelzi a leszállóhelyünket! Itt meg a bugzó, makacs, esetek 70%-ában meg sem jelenő kis ikon van?!
SC még képernyőarányokhoz nincs igazítva! Ez alatt azt értem hogy még 27'-es fullhd moncsin is TÚL KICSI nekem a képi elemek....
Hát így nem éri meg a támogatási pénzt...
(Bocs, hogy így kiakadtam, de tényleg felidegelt ez. A játék jelenleg nem felhasználóbarát! Az ED-hez pedig nemrég kiadtak egy könnyítő patchet, az új CMDR-eknek....) Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.05.05. 22:35:48