Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene kattintani.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.01. 17:39:13
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 21:36:27
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 19:58:19
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.31. 18:45:36
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 17:37:09
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Master, nekem is kell egy olyan zacskósisak. Én nem láttam hogy árulnák, még mindig abban a hiszemben vagyok, hogy az csak bug vagy tréfa, de ha lehet venni majd, akkor akarok, mer abban akarok aludni. Az lesz az én oxigénsátorom. A hajóm neve meg az lesz, hogy UEE Jackson.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 17:02:51
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
https://fxmason.blogspot.com/
Szerintem nem prioritás.
Valószínűleg nem nyúlnak hozzá a közeljövőben, kivéve ha csak nem fellángolásból, de valószínűbbnek tartom a vége felé, igazítva az aktuális igényekhez.
Minden esetre egyszerű munka, sisakonként 1 textúrába kell belenyúlni és azt se bonyolult módon.
Na most ezt a fekete keretet valahogy meg kellene dizájnolniuk. A korai cockpit-hud jut eszembe, annak volt ilyen maszatos kinézete, amiről sírt, hogy valamit kezdeni kell vele. És kezdtek is. Na most szeretnék egy megerősítést kapni, hogy tudjuk-e, hogy normálisan meg kívánják-e csinálni a sisaknézetet? Például olyasmire gondolok, hogy porviharban porosodik és törölgetni kell, meg ilyen érdekességek, amiktől elhiszem, hogy sisakban vagyok. Plusz a kereten még csiszolni kell grafikailag. Tudom tudom, telhetetlen vagyok. De csak mert nagyon fontos a sisaknézet, mer sokat leszünk sisakban. Majdnem olyan fontos mint a cockpitok kinézete. 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.30. 12:42:56
Következő célokat kell követned:
Port Olisar-> Yella-> Grim Hex
Grim hexnél ha sikerül megtalálnod a leszálló pályát szállj le(engedélyt kell kérni a leszálláshoz).
Grim hexen belül miután lelifteztél a lakóterületekhez, veszel egy jobbost/balost a nyitottabb terület felé.(ha elvéted a kocsmába kötsz ki, most nem oda akarsz menni).
Ahogy kiérsz veszel egy jobbost, majd felmész a lépcsőn, fent nem kanyarodsz el hanem keresztül mész a szemközti kapun.
Kiérsz egy külső részre, ott jobb oldalt az első ajtó a fegyver és felszerelés bolt.
A Boltba a baloldalt lévő páncél sisakjait kerüld, még újak ezért nincs tér hatás kialakítva, de szemben például a dustup páncél típusainak a sisakjai mind olyanok amiknek van 3D kidolgozott része.
kép
ui.: nem csak egy mask textúra, rendes 3D model.
https://fxmason.blogspot.com/
Most az a nyafim, hogy vagyok elégedett a sisakommal. Térhatású sisakot szeretnék. Az oké hogy üvegbúra ez az alapszintű sisak, de térhatást szeretnék ahelyett, hogy kivetítenek elém pár dolgot digitálisan. Na erre varrjon valaki gombot.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.29. 19:05:39
Esetleg próbáld meg letölteni újra a weboldalról az alkalmazást és tedd fel újra, utána már lehet frissíteni fog.
Hogy a tökömbe patchelem fel a 3.4.3-at? Mer magától nem teszi meg. USER mappát töröltem, de ettől még nem patchelte fel. Most verzió mismaccsol és nem enged daymarozni. Chris, csinálj valamit, de rögtön!
Start Citizen Referral kód: STAR-WVWY-SZMV (5000 UEC kezdőpénz, ha kódot használsz reginél) Star Citizen hívónév: Brakerton
Figyelemmel követem a fejlődést, és megfogadtam a tanácsodat. Várok még a vásárlással, ki tudja talán 2 Updatet is.
A Roadmapet nézegetem, általában tudják tartani ami célt kitűznek maguk elé? Mert ha igen, akkor jól megpakolják a következő frissítést is.
Én írtam korábban ezt, jól emlékszel, de ez inkább csak funkciókra igaz.
Például, most azt szeretnék, hogy bizonyos küldetéseket csináljanak a játékosok, így azok a küldetések adják a legtöbb pénzt és a szimpla kereskedés ki van szedve.
A sivatagos bolygót homokviharral és a óriás féreg jelenleg nincs benne, ezt én is sajnálom.
Amikor benne volt akkor még az előző bolygó rendszer volt, az égitest csak egy részére lehetett volna leszállni.
Ez átalakult, majd a sivatagos bolygó egész szerkezetét is átalakították.
Sajnos az új rendszerhez még nem implantálták be a féreg küldetést.
"a fegyvereket egy a hajón található szekrényből kellett kivenni."
Erről pont beszéltek valamelyik összefoglalóban. A közeljövőben tervezik betenni, hogy több tárgyal kerüljön interakcióba a játékos, és felszerelés fizikaibb legyen, például a fegyvereket tárolóban kellene tartani.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.01.28. 09:59:11
Amikor jön új frissítés, akkor az addigi dolgok egy részét kiveszik és csak az újdonságok lesznek benne, hogy a játékosok azt teszteljék?
(Régen mintha ezt olvastam volna itt valakitől, de lehet keverem.) Mert ugye engem is érdekelt volna a néhány éve bemutatott "sivatagos" bolygó a nagy kukaccal..😄) Ezek pl most jelen pillanatban nincsenek benne? Meg olyasmire is emlékszem és nagyon szimpatikus volt, hogy leszállt az adott sivatagos bolygóra és a fegyvereket egy a hajón található szekrényből kellett kivenni. Most ahogy látom ez már nincs benne. Amint megérkezel a célhoz, és kiszállsz az ülésből egyből a hátadon van a fegyver. Ezt is esetleg később visszarakják az eredeti helyére?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.27. 16:10:22
Csak ha összetöröd a hajódat, vagy eltűnik és ezért "claim"eled, akkor a gyárból teli tankkal hoznak neked egy újat.
Viszont a 3.5-ben annyi minden érkezik, hogy hihetetlen. Most nézem. Kíváncsi vagyok mit tudnak belőle megcsinálni időre.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.27. 11:41:02
Év folyamán szerintem ráfeküdnek erre, mer onnantól hogy pénzbe kerül az üzemanyag, működnie kell néhány alapküldinek, hogy megvehessók. Nem érzem, hogy jelenleg prioritás lenne a küldetések fabrikálása, inkább csak extrának van benn. Én is csak azért akartam ráfeküdni, hogy legyen elég pénzem üzemanyagra, meg esetleg vegyek pár kütyüt, teszt célból. De hát nem engedik. Megyek vissza Olisarra hálófülkét takarítani meg vécét pucolni. Esetleg eladom a heraldot, veszek belőle egy golfautót, aztán leugratok az Olisar pereméről és várom hogy belesodródjak a Crusaderbe. 😊
Tényleg, Crusadert mikorra tervezik megcsinálni? Mindjárt megnézem a roadmapot. Mer elég ütős lenne az Olisar mellett egy működőképes gázbolygó. Mindenki abban bolyongana. 😄
Jelen pillanatban nem működik semmilyen küldetés? Ahogy olvastam a legutóbbi hozzászólásaidat mindig valami problémába ütköztél amikor elkezdtél egy küldetést.
Mikorra szokták ezt orvosolni? Gondolom nem hagyják sok ideig ilyen állapotban a játékot. De ha jól értelmezem akkor a repülés illetve a "céltalan itt leszállok aztán ott leszállok" ami most hiba nélkül is véghezvihető?
Harmadikat próbálgatom, ami olyan mint a Hold, és napkitörések meg meteorok. Nagyon meg kell tervezni az elejét, mer sehogy se sikerül összerakni. 😄 Ki kell számolnom mire elég az anyag.
ON
Játszom egy kis Star Citizent, mer Chris féltékeny lesz. Hiába Chris, ha nem működnek a küldikéid, akkor nem tudom kitermelni a kvantumüzemanyagra a pénzt és akkor meghal a buli! Egy kicsit játszom, na. Megyek vissza az Olisarra fiúzni. Mer csajokat se raktál bele. Próbálok még egy missziót. Valami kis egyszerűt. Sikerülni fog. Á de tudod mit, inkább Alien Isolation, mer az nem bugos. Holnap majd játszom a játékoddal. 😛P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.26. 23:02:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Közben a Planetbase játékban összehoztam egy tökéletes kolóniát. 65-en vagyunk már. Viszonylag egyszerű egyensúlyt teremteni, ami kihívás volt, hogy a kezdőhelyen össze-vissza építettem az épületeket, szükség szerint, és aztán az egészet át kellett telepítenem délebbre, ahol nagyobb placc volt. Akartam egy logikusan és szépen összerakott űrbázist építeni. Na most egy már egyensúlyba hozott rendszert megbontani és áttelepíteni - ez már izgi volt, végül sikerült. Tovább lépek asszem, vannak nagyobb kihívást rejtő planéták, ahol nehezebb összerakni a bázist.
Valamint újrakezdtem az Alien Isolationt, ezúttal rémálom fokozaton, egyetlen élettel. Jó nagy időpocsékolás lesz, mer elég sokat kell játszani ahhoz, hogy az első komolyabb szituban garantáltan kinyiffantsanak, na de viszont legalább lesz egy kis izgalom. A Subnauticát és a The Long Darkot is egy élettel játszom, szóval ugyanaz, leszámítva hogy ebben lelőhetnek az emberek, megfojthatnak a robotok, és van egy alien is. Viszont láttam egy videót, hogy valaki végigcsinálta egyetlen élettel, tehát nem lehetetlen.
Mindezt azért meséltem el, mert kikívánkozott belőlem. A hülye Planetbase-nek nincs topikja, olyan kicsi játék, szóval nem volt választásom, ezt be kell látnotok.
ON
Szeretlek Chris Roberts!
Egyébként mivel óriási a tér, meg lehetne szerintem csinálni, hogy a küldetések jelentős része párhuzamosan fut, mondjuk ha van egy olyan, hogy űrben sodródó roncsról kell kimenteni a cuccot, akkor random koordinátákra elhelyezhetnek akármennyi ilyen roncsot, és akkor nincs az, hogy egyszerre 18-an kutatjuk a roncsot. Mér nem így csinálják? Felvehetnek fejlesztőnek, van egy kis rálátásom. 😄 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.26. 12:18:33