Sziasztok!
A SC beszerzésével lenne pár kérdésem. Próbáltam utána guglizni, néztem a hivatalos oldalt és a magyar rajongói oldalt is, de még mindig bizonytalan vok, az esetleges infók elavultsága miatt.
Hallottam hogy május 8.-áig ingyen lehet játszani, ami 5 hajót is tartalmaz. (Csak épp jelenleg nem találom az utat az ingyen indításhoz... :D)
De a kérdésem igazából az hogy jelenleg 'vásárlás' útján hogy lehet hozzáférni a játékhoz?
Ha jól olvastam valójában pack-ot kell vennem, amik 1-1 hajót tartalmaznak. (az oldalon jelenleg 2 csomag van, mind2 45$ és 3 hónapos biztosítással van... Pedig hallottam régebben hogy léteznek Life time insurance csomagok is, most is vannak-e vajon, vagy ezek már csak voltak?
Ha jelenleg csak 2 csomag között lehet választani, kicsit sok pénzért, (tudom h valójában nem vásárlás, hanem támogatás és korai hozzáférés a játékhoz.) és ha ez 2 csomag csak 1-1 hajót tartalmaz, akkor hogy lehet hogy free fly 5 hajót tartalmaz...?? Nagylelkűen...?
Még egy kérdés: jelenleg játék hány gb-ot foglal? (Arccorp-pal eggyütt) Tényleg 100 GB-ot foglal..?! Bizots kellene vennem 1 új, másodlagos ssd-t... :D