• lonvard
    Egy átalakított flight model után vagyunk, ami ráadásul más lehetőségeket kínál klaviatúrára mint analóg karokra, tehát most akkor próbáljátok feldolgozni, hogy van olyan ember, aki nem látja át a játék Advanced Controls Customization és Controls füleinek csínját-bínját, megbolondítva a flight model logikájának átlátásával, beállítási extráival. Idáig én alig állítottam át valamit, elboldogultam az alap beállításokkal, nem kellett a beállítások erdejébe merészkednem, és a játékosok nagy többsége is így van ezzel, kevesebben jönnek repülőszimulátoros múlttal, mivel az rétegjáték, és aki nincs hozzászokva az ilyen szintű beállítási lehetőségekhez, az elsőre köpni-nyelni nem tud, ha belenéz az Advanced Controls Customization-be.. Szóval ne tekintsük már evidenciának a játék beállítási lehetőségeinek átlátását, és ha valaki sokat kérdez, azt ne tekintsük hülyének, oké? De egyébként te pontosan tudod hogyan kell ezt kezelni, amikor leírtad részletesen a throttle és a sebesség limiter beállításokat, az volt a legnagyobb segítség. Aki nem érti a beállításokat, nincs hozzászokva, annak szájába kell rágni. Nem bonyolult dolgok ezek, de az átlátásuk is időbe telik.