• lonvard
    Rá kell jönni a logikájára, és akkor oké lesz. Idáig az volt bennem, hogy a throttle a régi gázkar, a limiter meg csak megszabja meddig játszhatok vele, de meg még ráadásul a throttle-t is elcseszték, mert nem működik gázkarként, mert a C-vel nem tartja a sebességet, hanem feltolja a limitig, C-nélkül meg nullázza magát. Tehát nem volt gázkarom, nem tudtam a sebességet szabályozni. A limitert azt limiterként akartam alkalmazni, tehát az nem is analóg karon volt. W-S-el szabtam meg a limitet, az analóg karon meg a throttle up/downvolt, de akkor meg attól őrültem meg, hogy függőleges állásban volt nullán, előre kapcsolva maxig tolta, hátra kapcsolva maxig tolta hátra. Az én karom meg nem arra lett kitalálva, hogy megtalálja a középső állást és beálljon nullára. Így aztán teljes káosz lett az irányítás. Amikor már leszállni se tudtam, akkor kezdtem el vizslatni a régi strafe lehetőségeket, és akkor vettem észre, hogy nincs előre-hátra strafe. Ebből fejtettem fel, hogy mit is találtak ki a Star Citizen cégnél. Na most kurvaszép lenne, ha nem így kellene rájövögetni az irányításra, hanem lenne valami tutorial. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.25. 16:53:14