lonvard#5172
Beállítottam analóg karra a throttlét, köszi. De ha csak egy analóg kar van, lehet a sebesség limitert érdemesebb. Tehát akkor ha jól érzékelem a gyors sebességcsökkenésnek lőttek. Ha nagy sebességgel haladunk, akkor ha mindent nullára állítok, akkor is lassan csökken a sebesség. Csak a biztonság kedvéért: van olyan módszer, amivel gyorsan lecsökkenthető? Valamint ahogy érzékeltem a coupled/decoupled mód hangsúlyosabb lesz, tekintve hogy pár perc próbálgatás után az üzemanyagjelzőm 75%-on állt. És a kvantumüzemanyagot is jobban zabálja, a Hurston egyik holdjáig a kétharmadát megette volna. Elmentem a Delamarra (törpebolygó, mint megtanultuk), az nagyon közel van. A (törpe)bolygó felett azt próbáltam tesztelni, hogy decoupled módban tényleg haladok-e, és hogy az most fogyaszt-e üzemanyagot. Illetve hogy meg tudok-e fordulni miközben előrefele megyek. Egy gyönyörű, kb. 4000 km/h-val történő becsapódás lett a vége. Elfelejtettem, hogy a sebesség nem fog nullára csökkenni, csak mert lekapcsolom a dolgokat. Megszerettem ezt a játékot most, Derek Smart ejtve. Egyelőre. De bármikor elővehetem a játékát, ezt sosem felejtheti el Chris Roberts... Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.21. 15:02:43