• lonvard
    Este fogok "tesztelni". Utóbbi alkalomkor nem töltötte be normálisan a dolgaimat és elkezdtem várni egy stabilabb verzióra, aztán This War of Mine-ozni kezdtem, és belefeledkeztem. Én vagyok a gamerek ribanca, minden játékkal összefekszem. :D Amit írtál az nagyon értékes, lementettem annak rendje és módja szerint, hogy bármikor amikor állítgatom a joyt, legyen egy puskám. Igazából még nem is akartam belakni az irányítási rendszert, csak amennyire szükséges és kényelmes, gondoltam amíg nem tudok körbenézni a kabinban anélkül hogy az Y-t nyomogatnám, addig úgy sem lesz meg a komfortérzet. De aztán most elkezdtem harcolgatni az arénában, és előjöttek a problémák. :D Légiharcban első benyomásként egészen konkrétan az zavart, hogy egyelőre csak üldözöm a célpontot, de nem érem utól, illetve hogy a zoom-ot elfelejtettem a joyra applikálni és ezért távoli kis bizbaszokat látok amik rettentő gyorsan közel tudnak kerülni, h aztán a másik irányba lelépjenek előlem. De ezt majd begyakorlom, na.

A repülés fizikája abból a szempontból nem izgat, hogy akármilyenre is csinálják, bele fogunk szokni. Csak logikus legyen, és mindenről legyen tutorial, hogy beletanulhassunk.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.17. 10:39:57