• Hogthar
    Pedig az új rendszerrel átláthatóbb a csatatér. A korábbi rendszerrel pont az volt a gond, hogy nagy sebességgel lehetett fordulni, így ha elkezdtél volna üldözni valakit két irány váltás csinál és el is vesztetted a célt.
    Sok esetben fél óráig is tart egy harc mert mire levinnéd a pajzsát, addigra elveszted szem elől és mire ismét becserkésznéd a pajzsa újratöltődött.
    Mivel ez nagyon kaotikus változtatni kellett rajta, ezt kétféle képen tehetik meg a fejlesztők.
    1. csökkentik a pajzs erősségét. Viszont ebben a helyzetben a harc szerencse játékká változna és a nagyobb teherhajóknak esélye sem lenne kivédeni egy támadást. Még kíséret mellett sem.
    2. Növelik a hajók tehetetlenségét. Ez történt most.

A mostani rendszernél mivel sodródik a hajó nem tud annyira kiszámíthatatlan manővereket csinálni az ellen.
    Persze játszadozni kell a sebességgel, ha frontálisan támadnál és felgyorsul 1000 környékére akkor persze, hogy elsodródsz.
    De ha megtanulsz játszadozni a sebességgel és 2 lépéssel előre gondolkodsz akkor nagyon szép manővereket lehet benne csinálni. Például ha frontálisan támadsz mehetsz nagy sebességgel, de amint megközelíted a cél és tervezed, hogy ráfordulsz lecsökkented a sebességet 200-300 környékére. (Érdemes használni a spacebrake-t is időnként.)
    Jelenleg a harcok egyébként sem nagy sebesség mellett történnek, meg kell tanulni mikor növeld és csökkentsd a sebességet.
    Például egy autóversenynél is hiába tud menni a "Porsche 911 GT3 R" 350 km/h-val nem fogod bevenni a tű kanyart, ha nem lassítasz le.
    Azt hiszem te említetted az előző verziónál, hogy a War Thunder-ben mennyivel realisztikusabb és jobb a harc.
    Én nem játszottam a War Thunder-el, de például IL 2-vel és a Cliffs of Dover-el igen, és az ottani repülési taktikák egy része az új FM-el működik itt is(Nyilván ami a G-erő kijátszására megy rá az nem igen).

Valószínűnek tartom, hogy azért finomítanak a mostani rendszeren is, de nem hinném én se, hogy visszatérnének az előző FM-re.
    Neked egyébként milyen repülés modell felelne meg? Mert az előző túl könnyű volt, az új pedig túl nehéz.
    Mik a szempontok amiket fontosnak tartasz?