• Hogthar
    Star Citizenbe én is hiányolom a több előkészületet repüléshez. Egy DCS-ben percek telnek el mire minden műszert beállítasz felszálláshoz, ha olyan komoly szintet nem is várnék el de legalább míg felpörög a hajtómű annak adnék egy kis időt.
    A Fizikával viszont az új verzióba szerintem nincs baj.
    A Star Wars példa azért nem tartom túl jónak, mert annak a világát nem valós fizikához mérték, hanem látványosságra.
    Szerintem ott nincsenek is fúvókák, hanem van egy vagy több központi hajtómű hátul, így az irány adott.
    SC-ben viszont teli van téve fúvókával, azok minőségétől függ, hogy egy hajó mennyire manőverezhető.
    A Hammerhead például kis méretű támogató csatahajó, így ezt a hajót úgy is szerelték fel, hogy méretéhez képest jól manőverezhető legyen. Ha például megnézel egy Starfarer-t máris nehezebben manőverezel vele.

Persze azért még lehet rajta finomítani és valószínű fognak is, de a sebesség szabályozás az eszetlen gyorsulásból származó túlmelegedés és a nagy sebességnél való telhetetlenség olyan irány ami szerintem bőven kielégítő ahhoz képest ami volt.

Amit érdemes kipróbálni, ha a sebesség szabályozót felteszed maximumra és elkezdesz teljes sebességgel gyorsulni a hajó elkezd rázkódni, túlmelegszik és leállnak a hajtóművek. Kell adni neki fokozatokat.
    A másik, ha felgyorsulsz nagy sebességre próbálj meg irányt váltani. Elég szépen kifogsz sodródni.
    Ezek után érdemes összehasonlítani a fizikát légkörben is.