• Hogthar
    Nem tudom, nem is így értettem, munkából írtam még, kicsit lehet összecsaptam a mondandóm.
    A "Hiába a sok funkció ha nem tudsz vele pénzt keresni arányosan az árával." kijelentésem teljes mértékben feltételes volt.
    Úgy értettem, hogy még nem túl sokat tudunk a Carrackról, ezért nem tudni, hogy a 400 dolláros ár túl vagy alul értékelt ár.

Ionvard: "A játékok kábé 100%-a arról szól, hogy vannak célok, és azért játszik a gamer, hogy azokat elérje."
    Egyetértek, nem jó ha már minden adott nem is örülnék neki ha céljaink egyből meglennének.

"játék atmoszférájáért rendszeresen visszatérsz"
    Itt megint egy félreértésről van szó. Természetesen a Star citizen egy igen atmoszferikus játék és benne repülni az egy kiváló virtuális életérzés.
    Amit írtam a hajókra írtam. Egy hajót csak azért fölöslegesnek tartok megvenni, ha nincs funkciója igazán csak a kinézete egy luxus élet érzést ad(Ez nem a Carrackra értem).
    Számomra egy Cutlass black sokkal jobb sci-fi életérzést nyújt például mint egy i600-as, a kilógó kábeleivel és a ütött kopott kinézetével, úgy hogy funkciókban gazdag.

Ui.: A Carrack nekem is tetszik formára, és ha például 400 SCU-t elvisz vagy a funkcióival olyan játékmenetet kínál ami jövedelmező garantáltan benne lesz a listámban. Ezért is kérdeztem most utána miket tudunk a hajóról.