lonvard#4748
Ha törvénytisztelő utat választanék, akkor a játékom az lenne, hogy alapvetően kereskedelmi hajó vagyok, de ugye folyamatosan kutatom a szektorokat érdekességek után, és amikor elegendő pénzem van, akkor modult cserélek, mondjuk 2 legénységi modult berakok az 1 cargo mellé, és irány az ellenséges naprendszer, ahol is amolyan legális privateerként kalózkodásra adom a fejem, felkutatom a szuper antennáimmal meg drónjaimmal a bolygókat, ami ojjektumot találok azt felderítem kisrepülővel (vagy autóval, hehe), aztán szkennelem, és ha ár/érték arányban jónak ítélem, akkor megtámadom az npc legénységgel. Emellett hajókat foglalok el ugye. Utána visszatérek az emberek lakta rendszerekbe és mindenki ünnepel, mint Drake admirálist. Na jó, senki nem fog ünnepelni de nem is érdekes. :P Közben természetesen felfedezek egy halom érdekességet az idegen naprendszerekben is. Egyre messzebbre megyek, egyre több mindent fedezek fel, mellékállásban pedig vissza kereskedni. Aztán célom lenne egy önálló bázis a biztonságos szektoron belül (vagy épp pont hogy valami elhagyatott helyen), és akkor azzal tölteném az időmet, hogy azt felépítem. hajóparkot kezdenék bővíteni, satöbbi satöbbi. :P
Persze, csempészhajó is lehet. Ha a kalózverziót választanám, akkor mindent úgy csinálnék, mint törvénytisztelőként, csak éppen a kalózszektorokba vonulnék vissza, és a civilizált térséget támadnám. Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.04. 13:39:33