• lonvard
    Na hát megpróbáltam a wantedest. D Mire odaértem, pirossal jelezte, hogy valamit elszúrtam mer szerinte nem is értem oda. Márpedig ott kavartam az elhagyatott, mondhatni halott Olisar belsejében.

Beúsztattam egy olyan fekvőkapszulába, amiben ébredni szoktunk, kikapcsoltam a lámpát, és elkezdtem nézegetni a küldetést, hogy mégis mit is szúrhattam el. Erre legnagyobb meglepetésemre egy gamer navigálja be magát az ajtóba és lesi hogy mit csinálok. Az elhagyatott, szupertitkos állomáson. Mit tehettem volna mást, lekaptam a géppisztolyomat, és mivel még sose lőttem le senkit, kár lett volna kihagyni. Ijedtemben lelőttem. :D Szerencsére még nem veszik olyan komolyan ezt a bűncselekményesdit, mert igazából nem ért retorzió. Pedig számítottam rá, hogy mostantól mehetek a kalózállomásra feküdni, de nem.

Ami most nem tetszik:

1. Ki kell dolgozni ezt az EVA-repülést, mert halálosan béna. Tuti reszelik még, mert ez nagyon kezdetleges.
    2. Nem szeretnék elhagyatott állomásokon küldetéseket teljesítő gamerekkel összeakadni, mer egyszerűen immersion romboló. Nagyon remélem, hogy ez nem lesz így a későbbiekben, bár belegondolva nem tudom hogyan lehetne másként.

A pozitívum, hogy egyszerűen zabálok közlekedni a hajómmal. Most is ahogy a Daymar törpebolygó (tehát nem aszteroida, véletlenül sem, nem nem) sötét oldalán suhantam a cél felé, akkora hangulata volt. Jut eszembe, hőmérsékleti adatot szeretnék látni. Pl. sokat dobna a történeten, ha az űrben mutatná a külső hőmérsékletet, ami valami -250 celsius, a hajón belül meg mutatna egy kellemes 22 fokot.

Ja, és kell mágnestalpú cipő, ami az Expansionben is volt.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.24. 19:05:57