"Másrészt bárkinek lehet akár kritikája is főleg annak fényében, hogy az egyik 10 millió fontból készített pár év alatt egy nagyon jó játékot, a másik meg 200 millió dollárból még ott tart, hogy még tudni még azt sem, mikor lesz kész legalább egy rendszer a 100-ból."
Jó de az Ed szar a Star Citizen meg istenkirály.
"Nem értem miért gondolod azt, hogy egy nyilvános fórumon csak ajnározni vagy a fenekét nyalni volna szabad a fejlesztőknek."
Gondolom azt? biztos azt gondolom? ne írj rólam olyat ami nem igaz, például bennem is rengeteg kritika él Star-Citizennel kapcsolatban, és jó ha előkerülnek ezek, de folyamatosan ugyan azt ismételgetni?
"El kell szomorítsalak, ez nem a szcientológia egyház"
Konkrétan úgy érted, hogy egy kommunista szcientológus vagyok? Ebben biztos vagy? Írhatsz kritikát és személyeskedhetsz de ha hülyeséget beszélsz annak vállald a következményeit is.
"Szóval még egyszer, demokrácia van és szabad szólás és véleménynyilvánítás"
Magyarországon jelenleg se demokrácia se szólás szabadság nincs :D
Szerintem te továbbra sem érted mi a problémám. Nekem nincs bajom az ED-vel és nem is zavar, ha kritikát fogalmazol meg a Star citizennel kapcsolatban, de elkezdtél általánosítani, személyeskedni és ismételni 50 szer át tárgyalt badarságokat.
Mivel ugyan azok az emberek vannak itt számomra értelmetlen, vagy mit akarsz elérni ezzel?
Meg akarsz győzni minket, hogy ED-vel játszunk?