-
"Igazából így az Elite sem a felfedezésről szól, mert nincs mit felfedezni. Pontosabban, kb. 50 rendszert meglátogatsz, akkor láttad mindet, mert a többi 400milliárd is azokat ismétli. A MasterMason által belinkelt összefoglaló képen látszik, milyen típusú bolygókat és holdakat generál a játék. Elite-ben ennyi van és pont!"
A procgen átka bizony az ,hogy adott készletből dolgozik,és mivel viszonylag a valóságon alakul ez a készlet nem valami sok: Ha most elindulnál a való életben is az űrben , ilyen napokat,bolygókat találnál,nagyon nagyon ritka kivételek persze lehetnek,és 400 miliárd ismétlődés esetén lesz hasonló.De youtubeon vannak szép videók szép helyekről,pl 100km mély kráter,canyon run az európa hold fagygleccseri között,hold ami közel kerint az earthlike bolygójához és egy élmény amikor a horizonton megjelenik stb stb. ezekért a különcökért lehet megéri elrepülni a világ végére.
Na most az utsó star citizen videó is a nagyvárosok készítéséről hasonló elven működik,procgen kézi hibrid,adott készletből dolgozik az iparnegyed,adott készletből dolgozik a lakónegyed,kikötő , kereskedelmi negyed stbstb,ezekből váltakozva rakja össze a várost,de remélem nem számítassz arra hogy nem lesz két ugyanolyan épület a városban. Mert de.
Elite 6 év alatt egy kész játékot tett le,faja irányíthatósággal,többféle szerepkörrel. Igen lehetne több hajó,én is vágyom a nagyobb dögökre,több felszíni járműre...most várjuk a kövi kiegészítőt ami elvileg fizetős lesz,ha nem töltik meg értelmes tartalommal úgyse veszi meg senki.
Ha meg space leget raknak bele,akkor legalább olyan szintűt kellene mint itt lesz,fps harccal, és hozzá való feladatkörökkel,de olyan úgysem lesz Eliteben,szerintem.(x rebirth/foundation félét meg kár lenne belerakni,inkább több srv-t vagy esetleg valami mech szerűséget)
És bázis építést is rakhatánának bele,itt aztán el lehetne rejteni a bázisod úgy hogy sose találja meg senki...
Te is irtad hogy van 500 órád benne,téged és sokmindenki mást(engem is) az zavarhat hogy mennyi minden lehetne még benne,de lassan halad,nem rakják bele stb stb
Várjuk ezt,reménykedünk hogy jó lesz,addig meg ha az űrbe vágyok megyek egy kört az Elittel,mostanában rosszalkodom és anarchy refinery rendszerben fosztogatom a bányász hajókat :D