• Hogthar
    Számomra "az olyan bolygóra megyek ahol még nem járt senki" csak egy illúzió, tényleg jobb lesz nekünk tőle?
    Szerintem inkább az a fontos, hogy amerre mész tartalmas és kidolgozottabb legyen.
    Felmegyek dobogókőre, vagy elmegyek a prédikálószékre a vadálló kövek mentén(valós helyszínek) és ugyanúgy lehidalok a látványtól, hiába jártak már arra több ezren.

Star Citizenbe lehet nincs egy egész galaxisra való égitest, de ami van az nagyon szépen ki van dolgozva, leszállsz Yella egyik hegyére és végig nézed a napfelkeltét, elég pazar látvány.
    Én inkább úgy vagyok, hogy legyen kevesebb hold és bolygó de azok legyenek igen részletesen kidolgozva.

Másrészt még mindig nem értem a folyamatos összehasonlítását a két programnak.
    Nem fér meg egymás mellett a kettő?
    Egyszerűen olyannyira más kategóriát képviselnek, hogy teljesen fölösleges az összehasonlítgatás.
    Star citizen nem az űr felfedezéséről szól, hanem inkább űr gazdaságról és egyéb feladatkörökről.
    Számomra úgy tűnik, mintha azt próbálná bemutatni, hogy a jövőben hogyan alkalmazkodnának az emberek, ha már az űrhajók olyan gyakoriak lennének mint a mai világban az autók.
    Másrészt ilyen hatalmas területekre nehéz kialakítani egy kiterjedt büntető rendszert, így kicsit hasonló a helyzet mint ami amerikában volt vadnyugat idején.

ED ellenben egy űr felfedező játék, erre is fókuszál így a galaxisban nem túl sok mindenkivel találkozol.
    Ebből adódnak az ellentétei is.
    Elite: Dangerous-nek hamarabb konkurenciája a No men's sky ott legalább hasonló célok vannak.