És bla bla bla,... ezt azóta hallgatjuk, amióta a Kickstarter kampány elindult. Jelezném, hogy az 2012-ben volt, most meg 2019 van!
"SC-n több mint 400 ember dolgozik míg az ED-n csak 100-an. "
Igen persze, azért tart 6 hónapig egy olyan update, amiben van 1db új hajó, meg 2db scriptelt Thargoid bázis. De mondok mást: Egosoft X4... kb. 25 fős stúdió. A játékban van space legs, komplex kereskedelem, 5 különböző faj, összetett bázisépítés, hajófoglalás, hajószemélyzet, "sétálhatsz" űrruhában, van bányászat, kalózkodás, csempészet, számtalan repülhető hajó. Tényleg elhiszed, hogy az ED-n 100-an dolgoznak?
Nem nézek le semmit, csak tovább látok az orromnál. A ED-t a kickstarter kampány óta figyelemmel kísértem, megjelenése óta megvan a Horizons-al együtt és van benne kb. 600 órám (ebből 500 A-ból B-be ugrálás, ugyanis a játék 80%-ban ebből áll), nagyon vártam és sokáig én is hittem (bedőltem) a ígéreteknek, de látva az elmúlt 3 évben felmutatott semmit, észhez tértem. Az utolsó értelmes fejlesztés a 2.1 Engineers volt, 2016 elején. Na mindegy, mindenki azzal üti el az idejét amivel akarja.