TokraFan#4494
Anyaghasználat: műanyag! :-D Semmi extra, de nem tört még el, pedig nyúzom azért rendesen. Pontosságával kapcsolatban nincs viszonyítási alapom, biztos, hogy a magasabb kategóriás pedálok pontosabbak is, de én zavaró mértékű pontatlanságról nem tudok beszámolni, teljesen jól használható, kicsit szokni kell, de hamar rááll az ember lába. A távolság nekem egyértelműen szűk, de ez is szokható és igazság szerint egyedi megítélés alá esik, tehát attól, hogy nekem nem a legideálisabb, neked még lehet tökéletes. Számomra a legnagyobb problémát a stabilitása okozza, mivel műanyag ezért könnyű. Van az alján 5db gumiláb, elég jól gátolja a csúszást, de azért nem 100-as, főleg egy csata hevében azért hajlamos vagyok megbillenteni vagy eltolni. Egy mini szőnyeg+csúszásgátló kombóval segítettem rá.
A Saitek féle pedált nem próbáltam. Szeretnék egy full fém verziót, de egyelőre horror áron van mindegyik. Ezzel együtt én szeretem, legalább is, hiányosságai ellenére ez nekem még mindig nagyobb immersion, mint a joy tekergetése, szóval ez van ezt kell szeretni ennyi pénzért.