• Deviome
    Üdv!

Tegnap volt "szerencsém" kipróbálni a Prospect-et. Mivel én EVE online ban csak miningolok és rohadtul érdekel itt is ezért nekem ez a hajó ebben a formában ahogy van egy szar. :S
    Ez egy átgondolatlan, arcade hajó amivel elmész A-ból B-be. Az industry elnevezéstől olyan messze van, hogy leírhatatlan.
    Az UI egy semmi. Ez egy industry hajó, de semmi inform vagy állítható opció nincsen az egész hajón. A mining laser kezelése csupa bug. Amúgy ha a laser fej nem oda megy ahova szeretnétek. Akkor célozzátok be a követ és nyomjatok rá egy F-t és akkor rá áll a fej.
    A hajó mineral hold-ja egy vicc. Rohadtul felbasz, hogy repülsz 20 percet majd 3 perc miningal megtöltöd majd repülsz vissza megint 20 percet. -.-" A kilátás a hajóból egy fos. Olyan érzésem van mintha bugos lenne és eltünt volna a hajó eleje. Állandóan felfele kell kotorászni.

Meg akartam venni, de ez a hajó max 10€ ér ebben a formában, de egyenlőre elég is volt a játékból. Sajnos ez nem bányászás, hanem viccelődés. :( Meg mért nem moduláris az ore hold? Vagy mértnincsennek olyan állomások, ahol átpumpálod a leszedett ort és azt letömöríti majd ledobozolja és ezáltal gyüjtögeted és majd mikor úgy érzed fogsz egy szállítót és elviszed. Vagy raksz fel contractot.

Ez sajnos nagyon gyenge így.

Viszont a megvalósítása a bányászásnak nagyon bejön. Élveztem minden egyes percét ezen a téren. Lehet marad majd a Salvage. :)

Amúgy a játék a mostani bugjaival is rohadt élvezetes. Nagyon jó irányba haladnak és remélem nem fog megtörni a dolog.
    Jah kérdés. Mikor lesz már a hajó leblockolva a lopás ellen. Mert egy kretén tegnap elvitte a prospectet a ore hold-al. :S
    Meg az ArcCorp benne van a játékban? Tegnap oda mentem, de nem volt ott semmi. :S Csak az űrt láttam.
    Utoljára szerkesztette: Deviome, 2018.12.01. 11:05:24