• lonvard
    Én szerelmes lettem belé. Ezt már csak abból is látszik, hogy össze-vissza utazgatok a naprendszerben. Akartam venni Pyro RYT Multi-Tool-t, mer azt képzelem kellhet küldetésekhez, mer akarok végre szerelős küldiket teljesíteni. A herald arra is jó, hogy ilyen tipikus vízvezetékszerelő-jármű. Szóval Olisaron nem találtam, utána elcsattogtam a Levskire, felkutattam az egészet, nem találtam olyan boltot, erre felsejlett, hogy esetleg speciális vagy még benn sincs a játékban, rákerestem wikiben, és Grimhexen lehet venni a bizonyos scutterektől. Na most a Grimhexen dekkolok éppen, és rohadtul nem találtam ilyen boltot. Szerintem még nincs benn a játékban. Pedig a hurstonos gameplay-ben mintha olyasmivel vágták volna ki a cuccot a hajóból. De lehet csak hallucináltam. Kérdés: Pyro RYT Multi-Tool van már a játékban? Ja egyébként hozzám van csapva egy cutlass is, gondolom hogy akinek csak egy autója vagy motorja van, az is tudjon valamit lépni, szóval mindenkinek kiosztottak egy ilyet. Szóval kereskedni is tudok. :P