• Hogthar
    Nekem van 1 Herald-om, A kedvenc hajóm, de azért vannak vele problémák.
    1. A páncélzata nagyon gyenge. A leggyengébb rakéta szétszedi 1 lövésből.
    Tehát harcoknál csak a menekülés az opció és a rakéta elhárítót készenlétben tartani.
    2. Lassan fordul. Az-az hiába a leggyorsabb hajó jelenleg, így versenyre sem lehet használni.
    3. Olyan nagy gyorsulása, hogy a G erőtől beájul közben a karaktered. Ezt én mondjuk rettentően bírom, de lehetnek belőle gondok.
    4. A hozzá való kvantum hajtómű átlagos. 7 és fél perc vele PO-tól Hurston. Összehasonlításként, a Cutlass Black-nek PO-tól 8 perc Hurston. A Catarpillarnak meg 2 és fél perc.
    A jó hír hogy azért fejleszthető a hajtómű és sokkal jobbat lehet bele tenni. Kell is mert értelmetlenné válik a hajó.
    5. A jelenlegi verzióban szinte semmilyen feladat elvégzésére nem alkalmas igazán.

Én a helyedben azért meg gondolnám a megvételét. Ez inkább gyűjtői darab és csak úgy tudom ajánlani, ha van egy másik hajód is mellette.
    Hozzáteszem én imádom ezt a hajót, elég gyorsan tudsz leszállni egy holdra vagy egy bolygóra, nagyon gyorsan gyorsul és a végsebessége is nagy, ráadásul hamar le is tud lassulni, így sokkal könnyebb elkerülni az ütközéseket és ráérsz később lassítani, tehát ez is növeli a gyorsaságot.
    De ezen kívül nem sok haszna van.
    Abban az árkategóriában az Avanger ami ár érték arányban a legjobban megéri.
    Úgy tudom olyan hajód van, szerintem ne cseréld le, max egy olyan hajóra ami jobban megéri. PL Cutlass vagy Freelancer.