TokraFan#3976
Ez egy külön DLC survival...Csak annyi kaját, vizet stb, vihetsz magaddal, amennyi egy bringára és egy hátizsákba egyébként is befér. Aztán lehet kalandozni láva bolygón, sivatagoson, akárhol. Vagy eléred a következő bázist/települést ahol feltankolhatsz, vagy véged van. Esetleg kézzel leásol a homokba, hátha túléled a 80C-s hőséget. Ha nincs szerencséd, akkor törvényen kívüli csoportok kezére jutsz, akik elrabolnak és eladnak rabszolgának egy bányakolóniára. Valószínűleg őrült koreaiak vagy amerikaiak...:-) A bringát aldják a black marketen, amit egy bonyolult szökés után előbb vissza kell szerezned a katonailag jól védett szeméttelepről, aztán ha ezzel megvagy, akkor mehetsz tovább. Bár nekem itt már szükségem lenne egy kis cyberpunk vonalra, ugyanis az őrült koreai/amerikai csoportok bosszútól vezérelt leszámolásához, előbb mindenféle implantátumot kéne beültetni magamba. Szerintem ezt az egészet úgy 4-5 évnyi masszív játékkal talán le is tudom zavarni. Remélem Krisz nem hagy cserben és ő is belátja, hogy a bringa mod, illetve fentiek nélkül a játék valójában sz*rt sem ér.