• Hogthar
    Szerintem erre lesznek megoldások.
    Amire én tippelek, hogy egyrészt egy naprendszeren belül még ha az egyik végéből a másikba utazol se fog tovább tartani pár percnél.
    Nagy rendszerek között meg lesznek gyorsító zónák amibe, ha utazol gyors lesz az utazás, vagy lehet lesznek külön kapuk úgy mint az X3 reunionba, ezeket a kapukat védhetné security. A kapu használatához pénzt kell fizetned(olyan mint az autópálya matrica). A Securitit a kalózok elintézhetik, viszont ebben a helyzetbe jelezné a rendszer, hogy a kapu túl oldala nem biztonságos, használata saját felelősségre.
    Ekkor a kereskedő dönthet úgy, hogy vár míg megérkezik az erősítés a kapu túl oldalára, kockáztat, vagy választja a fél órás utat ami üzemanyagot is felőröl.
    Kalózoknak is egy jó megoldás lehet arra, hogy egy szektort magukénak tudhassanak de ebben a helyzetben harcba állnának folyamatosan a helyi security-vel.
    Na mármost ez csak egy spontán ötlet az én részemről, Robertéknak is lesz biztos valami jó ötletük erre.

Ha fél órás utak lesznek akkor a játékosokat eléggé szétfogja szedni és inkább csak aikkal lesz dolgunk. Nem hiszem, hogy ez lenne a cél.