• Hogthar
    Van erre megoldás, Port Olisaron miután felszálsz a kifutóról ne hagyd el a safezone-t. Nincs is értelme, ha el akarsz menni valahova kijelölöd térképről és elugrasz oda a safezone-ból.

lonvard: nem ajánlom, PO környékén megtámadsz egy játékost kapásból kapsz egy vérdíjat a fejedre. Ha sikerül elintézned valakit 3 at kapsz.
    3 nál már elkezd rád tüzelni a bázis. Tehát sem a Rest Stophoz se Port Olisarhoz nem tudsz onnantól menni míg a fejeden a vérdíj.
    24 óra alatt 1 vérdíj megy csak le a fejedről, vagy mehetsz a security központba hackelni, de ott sorban állás van, szabad fegyverhasználat, és nem restek egyesek rád támadni arra felé. Ha túl is éled lehet több vérdíjjal mész el onnan míg sikerül elintézned.
    Saját tapasztalat:
    Egy játékos valahogy bevonzott ugrás után Port Olisar környékére egy Catarpillart.
    Haverommal azonnal rá is repültünk gond nélkül elintéztük.
    Elkezdtük összeszedni a zsákmányt hogy jó pénzér eladjak a pár 100 méterre elhelyezkedő bázison.
    Amikor épp letettem az egyik dobozt a Cutlass hajómba a barátom az oldal ajtón repült be, utolsó kérdése az volt miért álok a plafonon.
    Amint belebegett a hajóba fejjel lefelé és aktiválódott a Cutlass gravitációja azon nyomban kitörte a nyakát.
    Arra nem volt időm hogy tisztességesen kinevessem magam, mert a Port olisar védelmi ágyúi azon nyomban tűz alá vettek.
    Először azt hittem játékos, de mint kiderült, mivel a haverom az én hajómon halt meg úgy vette én öltem meg.
    Sikerült elmenekülnöm a területről és próbáltam a security központnál leszedni a vérdíjat, sorban állás volt.
    Csakhogy megjött pár olyan játékos akik azzal kezdték, hogy szétlőtték a legtöbb hajót. majd jöttek jelenetet rendezni.
    Pillanatok alatt elszabadult a pokol, de csodálattal határos módon sikerült túl élnem, viszont ez azzal járt, hogy le kellett lőnöm az utolsó játékost így máris maximális vérdíj lett a fejemen. Utána minden egyes alkalommal Grim hexen ébredtem kb 2 hétig mire sikerült leszedni végleg az összes vérdíjat.
    Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2018.10.19. 17:43:35