lonvard#3874
Össze fogják ezt a részt rakni, mert egyértelmű hiányosság. Star Citizen-ökölszabály, hogy ami kényelmetlen, fapados, vagy béna, ahhoz még hozzányúlnak. Például itt vannak az űrhajómodellek. Nekem egy csomó nem tetszett. Amikor meg kijött a retaliator, azt meg belülről cseszték el szerintem. A cockpitok se tetszettek. Kezdtem idegeskedni, hogy bazmeg, mi fog itt egyáltalán majd tetszeni? A játékélmény? :D És akkor egyszer csak látom, hogy átalakítják a gépparkot. Elkezdtek kijönni olyan hajómodellekkel, hogy tátva maradt a szám. A cockpitot is megcsinálták. Amikor kijöttek az első űrmotorral, akkor is az volt az érzésem, hogy szép szép, de olyan ordenáré nagy csövei vannak, most ez nekem nem tetszik. Erre megcsinálták a vagányabbik verziót, aminél megint leesett az állam. Amikor kijött az ursa terepjáró, akkor megint fanyalogtam, erre elkezdték kidobálni a vagány terepjárókat, meg belengettek tankot, meg minden egyebet. A hajók közül hiányoltam a hordozót, azt is megkaptuk, a csapatszállítók közül hiányoltam az Aliensben látott típust, erre azt is megcsinálták. Van ilyen hiányérzetemből még 100, amit megcsináltak. Ezt a légköri vergődést is meg kell emiatt csinálniuk. :)