lonvard#3860
Nem is értem, hogy mi a probléma, teljesen jó bemutatót toltak, magyarul ráadásul. Exkluzív tartalom. :) Az hogy összeverődik 4-8 ember akik össze akarnak dolgozni, már önmagában tök jó dolog. Ennél sokkal összerakottabb csapat nem nagyon lesz egy átlagos estén szerintem.
Hammerhead:
Capitalokat én két kategóriára osztanám, az egyik az a típus ami lényegében egyszemélyes nagy hajó, a másik az igazi capital. Az egyszemélyes nagy hajóra példa a reclaimer, meg a hammerhead is. A cockpit mérete miatt, meg a szükséges legénység miatt. De ilyenek lesznek a HULL-ok, meg bármi, amit 5-10 NPC-vel üzemeltethető. És ha van egy ilyen hajója az embernek, akkor kénytelen lesz vezetni, mert mint parancsnok, egyszerűen nem csináltak neki helyet. :D Meg nincs is rá szükség, mint külön parancsnok, mert nincs akkora munka a legénységgel. Hammerhead tehát szerintem úgy fog kinézni, hogy 1 ember vezeti, bepakolja a tornyokba a skillezett NPC legénységet, és szépen csak ráforog a hasával az ellenségre. Az igazi capital szerintem az idris és fölötte lesz. Amelyik hajónál van egy tisztességes parancsnoki híd, és van egy 50-100 fős legénység, na az a capital. Az 1 személyes zsebcapitalok meg nyilván a nagyobb potenciál miatt értékesebbek, szóval nagyobb tűzerő, nagyobb távolság megtétele, több felszerelés, nagyobb raktár, NPC legénység felbérlése, ilyesmi. Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.18. 20:39:51