• Hogthar
    Van még mindig automata leszállás, de csak kifutóra.
    Másrészt én nagyon ritkán landolok külső nézetből, csak nagy hajókkal.
    Nem kötekedésből, hanem segítő szándékból de a fele amit írtatok megtudom cáfolni és van rá megoldásom.
    1. a magasságot kiírja a kijelző bal oldalt amint belépsz a légkörbe.
    2. segédhajtómű erejét nem értem miért akarná állítgatni bárki. a szaggatott mozgást sem értem.
    Szintén baloldalt kijelzi a hajómű erejét, ha 100% akkor 100% megy pl 280-al.
    igaz nekem joyom van és a hajtómű erejét egy analog karral lehet állítani, de alapból úgy van a billentyűzeten, hogyha egyszer megnyomod az "S" gombot levesz egy keveset, pl 98 % lesz amitől máris 278 mész, Az irányítás részlegnél lehet állítani mennyire érzékeny legyen.
    így megtudod azt csinálni hogy egy gomb nyomásra pl 30 % is ugorhat, így ha egyszer megnyomod az "S" 70 % on megy a hajtómű és máris lecsökken a sebesség 196.
    Tehát amikor le akarsz szállni egy holdra, elindulsz egy 45 fokos szögbe a talaj felé bekapcsolod az utánégetőt és nyomod folyamatosan, olyan 25-30 ezer kilométer magasba szépen fokozatosan elkezded csökkenteni a hajtómű erejét, az utánégetőt nyomod tovább.
    Amikor kb 10 ezer kilométer magasba kerülsz, akkor kell elérned utánégetővel és 25 % -os teljesítménnyel a 280 körüli sebességet. Ekkor elengeded az utánégetőt kicsit feljebb viszed a teljesítményt 70-80 körülire, hogy azért haladj és a maradék távolságot szintén folyamatosan csökkentve a teljesítményt, megteszed majd végül finoman leteszed.
    Ez könnyebb mint hangzik. Én kb csak 2 szer törtem össze a hajómat leszállásnál, viszont több 100 leszállást hajtottam végre az elmúlt 1 évben.