• lonvard
    Jah, ki lehet engedni a gőzt. Most az váltotta ki szerintem a vitát, hogy pont egy tök jó Citizenconon voltunk túl, és a 3.3 is elkezdett működni, és lehetett szenvedélyesen a játék mellett érvelni. Most a common gamer számára is átélhető fejlődés történt. és akkor pont most volt balszerencséje az Ainznak, hogy előszedje a listáját. Ki kellett osztani. :D Volt egyébként nagyon szomorú bemutató is, tavaly karácsonykor, amit végig se bírtam nézni, amikor a Skywalkerrel kellett teljesíteni valami páros küldetést, és olyan vérszegény volt még az egész, hogy elment a kedvem az egésztől. Hónapokig utána nem is foglalkoztam a játékkal (csak Shed fordításait olvasgattam, nem értettem honnan veszi az erőt hogy ezek után még fordítsa a történéseket), és vártam egy hasonló bemutatóra, mint ez volt. De meg emlékszem hogy előtte volt a Citizenconon egy olyan elképesztően jó bemutató, ami után vártuk karácsonykor a csodát, és pofára esés lett belőle, legalábbis nálam. Most karácsonykor nem tud történni ilyesmi. Kapni fogunk egy Loreville-t, akarok egy nagyot végre játszani úgy, hogy végre megcsinálom az első sikeres küldetésemet ebben a játékban. :D