• TokraFan
    Lehet, velem van a baj, de nekem nincs bajom a sráccal. Kicsit túl komolyan veszi az egészet, a többi meg csak natív de bájos álmodozás, ami inkább jópofa, mint idegesítő, de persze elfogadom, hogy nem mindenki így éli meg.
    Nekem mindegy ki a topikgazda, csak bölcs legyen, ne olyan kretén idióta mint az Elite topikban volt a tag, aki kénye-kedve szerint törölgetett össze-vissza, ha már elfogytak az érvei.

Én a negatív kritikának is látom értelmét, de nem mindegy, azt milyen stílusban, vagy ami még fontosabb, személyeskedéssel vagy anélkül adják elő. Ha másokat személyében nem sért és nyilvánvalóan csak a témában érvel valaki negatívan (tehát nem troll), akkor miért ne mondhatná el, hogy neki mi baja van? Magam részéről nem értek egyet a kritikákkal, mert teljesen világos a fejlesztési metódus és ennél publikusabb fejlesztés kevés van, tehát semmiképpen nem merülhet fel az átverés lehetősége. Az eddig látottak alapján rengeteg munka van már ebben a projectben, ez nem is lehet kérdés tárgya. Ezzel együtt meg tudom érteni, ha valaki a felületes tájékozódása miatt, vagy mert nem érti a játékfejlesztés menetét, aggódik a hosszú fejlesztési idő miatt, de akkor itt vagyunk mi és elmagyarázzuk, hogy miért látja rosszul. Nincs ezzel baj...szerintem.