TokraFan#3674De sajnos a játék hibája, mert az nem cél, hogy legyen egy nagyobb hajóm! X-ben is kellett grindelni, de ott eleve a tudat, hogy építem a saját gazdaságomat, saját gyárakat, saját flottát, mindegyikhez kiépítem a védelmi rendszert, az áruszállítóknak én állítom össze az útvonalát és még a védelmükről is gondoskodnom kell kísérő vadászok formájában, az önmagában annyi motiváció és cél, hogy azt egy lapon említeni sem lehet az Elite-el. És akkor még ugye nem beszéltünk a számos fajról akikkel külön viszonyt kell ápolni, a Xenonok elleni taktikákról, kalózokról stb.
Elite-ben meg vég nélkül repülök A-ból B-be, ugrálok vég nélkül a rendszerek között, majd nézegetem az Excel táblát, mindezt nagyjából csak azért, hogy legyen egy nagyobb hajóm, amivel majd mehetek kicsit erősebb ellenfelek ellen a HazRes-ben és ennyi. Community Event is kimerül abban, hogy megint hozok-viszek hatezredszerre valamit A-ból B-be, szóval az egész játékban semmi motiváló nincsen. De még a játékosok is leírták anno, hogy elindultak valahova és közben megnéztek egy sorozatot a TV-ben, mert a játékban amúgy semmit nem kellett csinálni, a vég nélküli jump-olásokon kívül. Na mindegy, tudom ebben nem értünk egyet, és elfogadom, hogy van akinek ez így is élvezhető, de fentiek sajnos tények, semmi valótlant nem állítok. Nincs tartalom abban a játékban, rosszul van felépítve az egész, egy darab izgalom nincs benne. Az egyetlen amit tud, az a végtelen űr szimulálása és érzékeltetése. Csak szerintem ez baromi kevés egy játékban...Ha ilyesmire vágyom, akkor tolok egy kis Space Engine-t, ott aztán van proc.gen univerzum meg végtelen tér.... Star Citizen pedig sokkal többet fog adni az X-nél is, az más kérdés, hogy egyelőre messze a késztől. Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.12. 20:25:12