• lonvard
    "Még egyszer kicsit másképp..."

Pörszö pörszö. Beégtél. :)

Lehet hogy a fejlesztők szerint a legjobb npc-nél sokkal jobb lesz egy jó játékos, csakhogy én amikor este 8 órakor leülök a gép elé, hogy beizzítsak egy idrist, akkor nem a világ legjobb gamer csapata lesz majd a legénységem, hanem kábé senki. Józsit meg Bélát összeszedem, akik garantáltan nem azért jönnek, hogy beüljenek radarosnak, hanem csak hogy körülnézzenek, és össze-vissza ugráljanak körülöttem. A többi posztra meg ha beirom a chatbe hogy jöjjön valaki, akkor jön 4 román, 1 iráni, 1 amerikai aki hátba akar lőni, meg egy rakat koreai. És ez a nagy kupac hülye ott fog ugrabugrálni a hajóban, miközben én valami küldetést kívánnék teljesíteni velük.

Na tudod mikor. Este 8-kor mikor leülök a gép elé, ott fog várni a parancsokat teljesíteni hajlandó képzett npc legénységem, kifutunk a dokkból és megindulunk, hogy a flottától kapott küldetéseket teljesítsük. Néha néha, ha ellenőrzötten normális magyar team csatlakozni akar, akkor oké. De az esetek 90%-ában nem lesz normális gamer legénység.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.04. 18:21:06