Diopapa#3443
Rám jellemző, hogy olyan bugokba futottam bele, ami PTU-ben nem jelentkezett. Pl elsőre mikor belogoltam, azt vettem észre, hogy folyamatosan emelkedik a karakterem pulzusa és kiírta, hogy nincs levegő az űrruhában... felálltam, már szédültem, de semmit sem tudtam use-olni. Relog segített. Elcsattogtam Levski-re, nekem ott volt a legtöbb teljesítmény beli problémám. Éjszaka szálltam le, nagyon szép volt, kevesebb szaggatás, az állomáson pedig egyértelműen jobban futott.. Viszont senkinek sincs semmi vásárolható árú, a Dumpers Depot-tól kezdve minden üres sajna.. Viszont sokadig relog után sem tudtam eljönni az állomásról.. :/ Levski-n trükközik az SC. A lift, ami visszavisz a hajódhoz úgy van megcsinálva, hogy amíg a liftben vagy, "átteleportálja" a hajódat a hangárba. Illetve ez sem egyértelmű, mintha másik "instance" lenne, vagy a karaktert teleportálja oda. Nos, volt olyan, hogy a lift megérkezett, a hangár nem volt ott, helyette világűr.. Mivel felfedező vagyok, bátran beléptem, el kis kezdtem esni a hold középpontja felé... Vagy ha odarakott hangárba, nem tudtam a hajtóművet bekapcsolni a hajón.. Vagy ha mégis, hiába hívtam a földi irányítást, nem nyitotta ki a külső zsilipet, közben a földi irányításra folyton azt monda, hogy out of range... Vicces, mert a 3.1-ben ez egész jól működött.. Szóval most az van, hogy nem tudok Levski-ről eljönni... :D