• Caliph
    Nem csesztetni akarom a projektet,inkább a félelmeim írom le: több éve készítik és még sok van hátra,ez egyértelmű. ez nem is baj. de előbb utobb megunják az emberek,és nem tolnak bele több pénzt,ami miatt veszélybe kerülhet az egész.Mindig jön egy új hajó,amit kiadnak valódi pénzért,mindig jön egy vasrúd amivel területet lehet venni a még el sem készült játékban pénzért,mindig jön valami akció ami bevonz embereket( LTI )... Tudom nem tart senki fegyvert az ember fejéhez hogy megvegye,de jelen pillanatban ez az egyetlen bevétele a cégnek,és ez nem végtelen.Én azt látom hogy nagyon túlvállalták magukat.És mindig,újra és újra bevállalnak valamit ami csak tolja a megjelenést. Nyilván nem láthatom át a cég pénzügyi forrásait és terveit,de én simán modulszerűre csináltam volna,kijön egy stabil alap,aztán dlcben a bázisépítés,dlcben az új naprendszer bolygókkal,úgyis meg lenne véve,főleg ha az alap jó és a minőség marad

És ha ez a projekt elbukik,akkor tíz évekre visszavetheti a játékipart,mert úgy fogják emlegetni hogy látod a SC is nagyot álmodott,és elbukott,inkább csinálok egy COD12 t mert az biztos pénz a 4 óra kampánnyal és a tavalyi grafikával.

De ha elkészül,az kb játéktörténelem lesz,és mi playerek jól járunk mert látják hogy van igény a rendesen megcsinált játékokra és nem csak az agyatlan folytatásokra.