Egy része azért cseszteti, mert fogyatékos, és azt hiszi 1-2 év alatt elkészül egy ilyen játék.
Az értelmesebb meg azért, sokszor jogosan, mert ha a jelenlegi szinten halmozzák az ötleteket, akkor tényleg soha nem lesz kész. Itt nem arról van már szó, hogy türelmetlenek az emberek, hanem arról, hogy meg kéne húzniuk egy határt a fejlesztőknek, amit már megjelenés utánra tartogatnak. Jelenleg az van, hogy hopp még ezt is hegesztjük, hopp még azt a modult is, mire kész van, újabbak kerülnek elő, ez így egy soha véget nem érő folyamat.
Eddig én is türelmes voltam, de már elengedtem, mert tényleg hülyeség amit művelnek. Megértem én, hogy egy mindent felülíró játékot akarnak elkészíteni, csak a végén pont azok fognak hoppon maradni, akik egy értelmes játékba fektettek, nem egy techdemo-ba, valamint megalomán fejlesztőkbe.
Elég csak arra gondolni, hogy jelenleg mennyi hold, bolygó van a játékban, nézd meg roadmap-et, ha minden évben tényleg csak kb 3 készül el, akkor a következő 5 évben ebből értelmes játék nem lesz, mert tér az kéne annak a pár játékosnak, aki rászabadul. 2022-ben majd 10 bolygó körül fogunk keringeni vagy hogy? Vicc. Tudom készül a technológia amivel generálják, ebből eddig annyit láttunk, hogy fél év alatt lett 1-2 valami, mert minden hónapban még nagyobbat álmodnak ezzel kapcsolatban is. Ne legyen igazam, de ha valaki nem kever le Robert-nak egy rohadt nagy maflást, hogy visszapenderüljön a valóságba, akkor pár éven belül lesz egy tök jó valami, csak nem játék, szórakozás, kikacsolódás.