Értem én amit írtok.
És itt had hozzak fel egy már működő dolgot a konkurenstől.
Elite-ben 3 féle fegyver van.
A fixed, ami arra lő, amerre a hajó áll. Nagyon minimálisan tud mozdulni, de az tényleg csak éppen egy kis korrekció. Cserébe nagyobb a tűzerő.
Van a Gimballed, amit nevezhetünk akár egy másodpilótának is, hiszen a célra fordítja a fegyvert. Amennyiben látod. Sajnos nem volt még lehetőségem azt kipróbálni, hogy mi van amikor a fejem felett elrepül a hajó és felfele fordulok, akkor utána fordul e az ágyú. Általában gyorsan elhúznak. És kisebb a tűzerő a fixhez képest.
A harmadik a Turret, aminek csak kiadod a tűzparancsot és addig lő, amíg célon van és él a cél. Ez fordul mindenfele. Itt inkább már egy komputeres célkövetésről lehetne szó, nem másodpilótáról. Ezt még nem próbáltam, de ellenem használták már és utáltam.
Valamint Elite-ben nem igazán jellemző, hogy az NPC-k szemből támadva neked menjenek. Persze, ha szándékosan ütközni akarsz... Szóval ezt a részt gondolom még orvosolhatják SC-ben is.
Az meg, hogy a játékosok akarnak frontálisan ütközni, szintén csak ...
Az oldalazó mozgás igancsak fontos tud lenni.
Voltam már úgy Anaconda alatt, hogy a hajó orrát folyamatosan az alján tartottam, miközben ő megpróbált volna távolodni. És ehhez a részhez nagyon jó lenne egy analóg vezérlés, hogy be lehessen lőni a megfelelő sebességet és na akarj hirtelen túlhaladni rajta vagy épp nagyon lemaradni mögötte. Mert nehéz alá fordulni. A POV-val, viszont sokáig nem tudod magad alatta tartani.
És mellette figyelni kell a hátsó hajtóművekre is, mert közben próbál elemelkedni is tőled, míg halad előre. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.06.04. 01:04:54